Jó ötlet lenne megkérni erre az internetes barátom legjobb barátját?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már 2 éve barátok vagyunk, minden nap beszélünk. Mikor megismertük egymást, 14 és 16 évesek voltunk. Viszont nem engedték a szüleink hogy találkozzunk, mert "akit interneten ismersz meg az csak pedofil lehet". Karácsonyi és szülinapi ajándékot sem tudtunk a másiknak küldeni, mert nem engedték, hogy a címünket elküldjük egymásnak. Így, hogy már 18 éves vagyok, és a szüleim nem korlátozhaznak, szeretném meglepni karácsonyra, de nem akarom, hogy miattam kerüljön bajba. Ezért arra gondoltam, hogy írnék a legjobb barátjának, akivel minden nap találkozik (szintén nagykorú), vázolnám neki a helyzetet, és megkérném, hogy valahol találkozzunk, odaadnám neki az ajándékot, ő pedig odaadná a barátnőmnek. Azok alapján, amiket mesélt róla, nagyon rendes srác, nem nézném ki belőle hogy elrakja, vagy bármi ilyesmi. Részben azért is akarom ennyire, mert elveszik a szülei a pénzét, így semmit nem tud magának venni, és van valami amit már nagyon régóta szeretne. De lehet hogy ez csak nekem hangzik jól, és igazából csak beégetném magam... Szerintetek?2022. nov. 26. 22:45
1/3 anonim válasza:
Foxpost nem játszik?
Küldd egy cosmagátvevőhelyre a csomagot és annyi, mondd meg neki hol veheti át az ajándékát és kész.
Amúgy meg... "nem engedik, hogy leírja a címét" . Mert átnézik minden beszélgetéseteket? Még ha igen, akkor is, elküldöd, ő megírja, hogy ok (felírja vhova máshova) te meg visszavonod az üzenetet.
2/3 anonim válasza:
Nem jó ötlet.
Nem tiszta a történet.
A barátja is nagykorú. Tőle nem tiltják?
3/3 anonim válasza:
Na, sikerült am valahogy megoldani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!