Szóval az iskolába nincsenek egyáltalán barátaim egyszer nagyon sírtam egy legjobb barátért rá egy évre találtam is internetes barátok de elhagytak.. Kaphatok tanácsot hogy hogyan kaphatom vissza őket? 👇
Figyelt kérdés
Szóval nem tudom mért de nagyon ragaszkodó vagyok hozzájuk féltékeny is vagyok nagyon.. Lehet mert nem voltak barátaim és féltem hogy el fogom veszíteni őket.. Meg a nagy segítő készségem.. Inkább csak ártottam.. Szóval fele ember elhagyott.. És idén nyáron meg a másik fele köztük a legjobb barátnőm is egy másik lány miatt azt mondta nem változott meg csak a toxic embereket hanyagolja az életéből.. És folyton azt látom hogy instán az új bari nőjével és annak barátaival van.. És ez nagyon rossz.. Most azt csinálja azzal a lánnyal mint anno régen velem.. Találtam egy lányt elkezdem beszélni vele ezt meglátta a volt legjobb barátnőm és rámírt hogy féltékeny és hogy feljöttek neki a régi emlékek és sirt is, azt mondta a barátom szeretne lenni újból, ennek nagyon örültem viszont makacs is vagyok.. El mondtam neki hogy utálom a csajt akivel most van és ezt tudjam.. Ráírtam mikor megint megláttam instán hogy minket írnak egymás képe alá azt írtam neki hogy mekkora egy f#sz és azt mondta gratula és letiltot.. Messen még nem... De vissza szeretném őt nagyon kapni.. Valami jó tanács? Még lenne esélyem mivel hajlandó a legjobb barátnőm lenni de azt kértem tőle kicsit hanyagolja azt a csajt..most a kamasz énem azt mondja rakjak ki napomba egy depis videót mert azt látná kamu instán és hátha.. Válaszokat köszönöm..2021. júl. 29. 16:05
1/1 anonim válasza:
Névtelen bejelentést is kivizsgálják, teszek róla. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!