Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legjobb barátnőm szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm szerint hülye vagyok és csak kihasználnak, igaza van?

Figyelt kérdés

Fiatal nő vagyok , a kapcsolatok terén tapasztalatlan, nem volt csak 1 kapcsolatom idáig, 19 éves vagyok.

Ennek az az oka hogy visszahúzódó vagyok, és kevés volt az önbizalmam. Évekig duci voltam és sajnos nem én vagyok a legszebb nő a világon. Év elején elhatároztam hogy teszek ezért, és elkezdtem sportolni, edzeni egy edzőteremben aminek meg lett az eredménye, szépen lefogytam. Megismertem itt 2 fiút, barátok, velük egyre szorosabb lett a viszony, előszr csak barát ként, majd elkezdtek flörtölni velem mindketten a másik tudta nélkül. Kialakult velük egy titkos viszony, nem tudtak egymásról. Majd kb 1 hónappal később az egyikük elszólta magát és kibukott minden. nem volt igazából harag emiatt, mert nem kapcsolatban vagyunk, csak összejárunk. Végül annyira jól sikerült ezt rendezni, hogy időnként hármasban is csináljuk azóta. Én nagoyn élvezem a mostani életem, végre azt érzem hogy kellek a pasiknak és versenyeznek értem. A barátnőmnek elmondtam mindent de szerintem hülye vagyok mert csak kihasználnak és csak megd@gnak aztán eldobnak, de ha így is lesz, nem érdekel mert jól érzem magam velük.

Gáz ha nem érdekel mások véleménye, csak jól akarom érezni magam?

dec. 11. 09:31
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
52%
Nőként ne írj ide semmit, ha szexel kapcsolatos és élvezed, mert akkor levezetik, hogy egy mocskos r*banc vagy.
dec. 11. 12:17
 22/50 anonim ***** válasza:
62%
Nem gáz! A saját életedet éld, ne másoknak, ne a barátnődnek akarj megfelelni! Egyszer élünk!
dec. 11. 12:21
 23/50 anonim ***** válasza:
22%
A barátnőidnek adok igazat...
dec. 11. 12:30
 24/50 anonim ***** válasza:
20%
#21 pasiként se. Én egy emberben elítélem azt, hogy az élvezetet csak a szexben találja meg. Annyi minden más van a világon, de sokan annyira "eredetiek", hogy csak a szexben találják meg az élvezetet. Ami szerintem a legundorítobb dolog a világon, ha valaki fűnek fának beteszi/szétteszi. Baktériumok, esetleg vírusok cserélnek helyet, kitudja mennyire ápolt a másik, mennyire egészséges.:))
dec. 11. 12:40
 25/50 anonim ***** válasza:
64%
Ha neked is nekik is tetszik ez a viszony és örömötöket lelitek benne, akkor semmi gond nincs vele.
dec. 11. 12:45
 26/50 anonim ***** válasza:
55%

A barátnődnek igaza van! Mert tudod, hogy az az igazi barát, aki nem azt mondja amit te akarsz hallani, hanem az igazságot!

Annyit is érsz amit csinálnak amire használnak, többen egyszerre!

Sajnállak hogy ettől érzed nőnek magad, mert egyszerre két fh.sz üríti beléd a g.c.j.ket. De ha jól belegondolok, legalább vitaminra nem kell hogy költs, a két g.c.huszár meg ingyen ürít.

dec. 11. 13:06
 27/50 anonim ***** válasza:
27%
Ha igaz a sztori, akkor jó hülyén éled az életed. Nem vezet ez sehova, de erre később jössz majd rá. Ha szerencséd van le tudsz állni és találsz majd egy srácot akinek nem csak üríteni leszel jó, hanem kapcsoltra is.
dec. 11. 13:23
 28/50 anonim ***** válasza:
60%
Ne törődj a sok álszent f@szkalappal! Csinálnák ők csak nem tehetik meg.Irigyek. Szánalom egy prűd, gyász, besavanyodott ország ez. Ha neked is jó hajrá. Élvezd az életet és ne hallgass ezekre a szánalmas erkölcsrendészekre!
dec. 11. 13:49
 29/50 anonim ***** válasza:
35%
A barátnőd féltékeny. Téged ketten is kezelgetnek, ő meg csak a titkos fantáziáiban mer idáig elmenni, és irigykedik, hogy te tényleg meg mered tenni.
dec. 11. 15:32
 30/50 anonim ***** válasza:
55%

-Szerintem a barátnőd irigy rád, hogy te 3-as szex-elsz vagy hogy a pasik próbálnak téged felszedni (lehet téged választanak a barátnőd helyett, jó konkurenciája lettél a barátnődnek)

-Azt nem írtad, hogy a barátnődnek milyen a helyzete a pasikkal

-Másrészt az edzés hatására fejlődtél lelkileg is és a barátnőd így próbál téged visszahúzni az ő szintjére (vagy a te korábbi szintedre).

-Te életed, te projekted, te felelősséged. Ha neked így jó, akkor élvezd. Az emberek jönnek mennek az életedben, akkor lesz egy másik barátnőd, aki örülni fog az örömödnek (hogy boldog vagy így)

dec. 11. 19:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!