Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok 20 centis műpénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok 20 centis műpénisz vagy egy 15 centis igazi egy rendes pasival a jobb ?

Figyelt kérdés
dec. 11. 09:28
1 2 3 4 5 6
 51/52 A kérdező kommentje:

Na ezzel befejezem:

Nekem 16-17 centi szóval nem vettem magamra a 15 centire való beszólásod, sőt ha 13 centim lenne se volna gáz mert jogod van neked eldönteni hogy milyen méretet élvezel.

De attól független hogy te bőven átlag feletti méreteket élvezel nincs jogod teljesen normális méretet lekicsizni, max azt mondani hogy NEKED nagyobb igényeid vannak. Szóltam már rá srácra is amikor teljesen jó alkatú lányt leszólt mert van rajta kicsi zsír is, neki is azt mondtam hogy azért mert ő modell alkatot vár el még egy hétköznapi lány is bőven tud jó alkatú lenni és tud sok srácnak tetszeni, az ő extra igényei miatt nem lesz "dagi" egy átlagos csaj se mert még nem vézna.

Ha pedig nem így értetted hogy kicsi a 15 hanem csak neked nem elég akkor fogalmazz normálisan mert gáz hogy leírod hogy kicsi aztán utólag magyarázod meg hogy nem úgy gondoltad hanem csak számodra az. Ha így írod le rögtön akkor szerintem senki nem szól egy rossz szót se, de az hogy kicsinek mondasz egy méretet ami kb a legtöbb férfinak van arra persze hogy felkapja az ember a vizet.

Amúgy a 18-20 azért ritka és nehéz találni, de ha te tudsz és azt szereted hát egészségedre.

Mint mondtam nekem 16-17 amivel elég jól beváltam a csajoknál, illetve a legtöbb férfinak 15 cm amivel szintén elvannak meg hát muszály is mert az az átlag. Szóval mint mondtam a te igényeid nem átlagosak és ezért nem lesz még kicsi az átlagos mert te átlag felettit akarsz.

dec. 11. 22:31
 52/52 A kérdező kommentje:
Privátban meg a szó használata alapján lebukott hogy az "egyik" (,vagy mindkettő) az incel troll pasi 🤣
dec. 12. 06:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!