Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok 20 centis műpénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok 20 centis műpénisz vagy egy 15 centis igazi egy rendes pasival a jobb ?

Figyelt kérdés
dec. 11. 09:28
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
Az cseszett fel hogy te a saját extrémebb méret igényeid miatt lekicsizel olyan méretet ami a átlag és nem kicsi, aztán meg úgy írsz mintha a te igényeid lennének érvényesek minden nőre.
dec. 11. 15:14
 32/52 anonim ***** válasza:
62%

Úristen🤣🤣

Ne haragudj, nem akartam ekkora törést okozni a lelkedben🤣🤣

dec. 11. 15:15
 33/52 A kérdező kommentje:
Szóval annyiban lezárom hogy semmi gond ha neked kevés a 15 centi és 18-20 kell. Ritka méret de ha megtalálod és azt élvezed egészségedre. De azért ne legyünk már ilyen tévhitekben hogy a 15 kicsi mert TE neked kicsi, meg hogy biztos csak nyugtassa magát az az ember aki leírta hogy ezzel a mérettel jól ekvan szinte mindenki. Ez normál méret. És azért van ott veked gond ha 17 alatt neked nem méret egy pénisz, nyugtathatod magad a punci működésével de hidd el te se adsz okyan jó érzést egy pasinak. Én a 16-17-el elég jól kitömtem a csajokat meg élveztük, vakahogy élőben nincsennek ezek a 17 alatt nem élvezem csajok. 😂
dec. 11. 15:18
 34/52 A kérdező kommentje:
Nem okoztál szimplán egy tudatlan vagy aki azt hiszi úgy van minden ahogy ő elképzeli
dec. 11. 15:19
 35/52 anonim ***** válasza:
Édes istenem....
dec. 11. 15:21
 36/52 A kérdező kommentje:
Te írtál ilyeneket hogy csak magát nyugtassa az a válaszoló aki leírta hogy sokan boldogok ekkora mérettel mert full átlag. Azért mert te extra nagyot élvezel azt hiszed mindenki is
dec. 11. 15:21
 37/52 A kérdező kommentje:
Elsőnek leírod hogy kicsi a 15 meg nem elég a nőknek, utána kezded el magyarázni hogy csak neked kicsi de amúgy semmi baj vele 😂 Ez olyan mintha leírnám hogy egy 165 centis csaj törpe mrg nem kell pasinaj, aztán kifejteném hogy én nem mondtam ilyet csak a 180 centis csajokat szeretem szimplán. Kb ugyanaz. Nem hordok le meg bántok meg full normális tulajdonsággal rendeljező embereket csak azért mert mások az igényeim.
dec. 11. 15:29
 38/52 A kérdező kommentje:
Amúgy a puncis dolgon besértődtél de teljesen igaz, hidd el egy 19 centis srác hanarabb élvez egy olyan lányt aki a normál méretekkel is jól megvan mint egy olyat akinek csak az extra nagy a jó. És ne írd hogy jaj az átlagost is tudid élvezni mert pont te írtad hogy 17 alatt neked nem méret.
dec. 11. 15:31
 39/52 A kérdező kommentje:
És igen letámadtakak de neked kellet volna normálisan kifejezni magad, elsőnek leszólod a férfiak nagy részét utána meg próbálod félremagyarázni.
dec. 11. 15:32
 40/52 A kérdező kommentje:
A barlangos hasonlítás nem nagyobb hülyeség mint a te állításaid
dec. 11. 15:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!