Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok 20 centis műpénisz vagy egy 15 centis igazi egy rendes pasival a jobb ?
Figyelt kérdés
dec. 11. 09:28
11/52 anonim válasza:
Attól hogy statisztikailag átlagos, még gyakorlatilag kicsi
12/52 A kérdező kommentje:
Kicsi a fenéket, akkor a pasik 70 százalékának kicsi van .. gondolom te mindig megtalálod a 18 centis pasikat 😂
dec. 11. 12:53
13/52 A kérdező kommentje:
Nyilván neked kicsi ha barlang vagy persze de abban az esetben egy nagy farkúnak is jobb egy szűk lány még mindig
dec. 11. 12:54
14/52 anonim válasza:
11# hülyeségeket ne írjunk már, a meglévő és folyamatos párkapcsolatokban szerintem 60-70 százalékban max 15 körüli pénisszel nyomják a műsort és nyilván sokan jól is ...
15/52 anonim válasza:
Nyugtasd magad ezzel.
Nekem 17 alatt nem méret
16/52 anonim válasza:
Annyira tipikus ez, hogy a legtöbben pozitív választ adnak, de azon az egyen akadsz fent, ami (rád nézve) negatív. Ha a #8 nagyobbat szeret, akkor nagyobbat szeret, nem kell feleségül venned. Sokkal intelligensebb lenne ezt elfogadni és lapozni mint barlangozni meg vitatkozni.
17/52 anonim válasza:
Engedd el.
Én nem bántottam, az hogy ő rögtön személyeskedni meg barlangozni kezd, az ő szegénységi bizonyítványa.
Feltett egy kerdést, válaszoltam őszintén.
Az,hogy ő nem tudja elfogadni, hogy a 15 cm nem mindenkinek kielégítő, az ő problémája
18/52 A kérdező kommentje:
Hát ha 17 centi alatt te nem érzel egy péniszt ott bizony gond van .. akkor a pasik 90 százalékával van a gond nem veled mi ? A megfogalmazás a baj, ha azt mondod hogy NEKED átlag feletti nagy méretre van igényed akkor semmi gond, de te le kicsizzél olyan méretet ami messzi van a kicsitől. Ez ugyanaz mintha én átlagos női melleket lekicsiznék mert nekem extra nagy plasztikázott kell.
dec. 11. 14:23
19/52 A kérdező kommentje:
Egyátalán nem volt korrekt az írásod, azt írtad a 15 centi kicsi, nem azt hogy neked kevés mert átlag feletti méretet szeretsz. A legtöbb nőnek bőven elég, biztos velük van a baj nem veled.
dec. 11. 14:26
20/52 A kérdező kommentje:
18 centi messze van az átlagtól, azért az bőven átlag feletti nagy méret.
dec. 11. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!