Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok 20 centis műpénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok 20 centis műpénisz vagy egy 15 centis igazi egy rendes pasival a jobb ?

Figyelt kérdés
dec. 11. 09:28
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
62%

Én nem próbálok semmit sem félremagyarázni, továbbra is azt mondom 17 cm alatt nem elvezem.

Ennyi.

Nyugodtan hisztizz tovább, ha jólesik.

Szamomra ez nagyon gyerekes, hogy ennyire kiakadsz egyetlen állításon, de te tudod mit csinálsz🤣🤣

Ez az utolsó válaszom (neked. Ha a korábbi kedves hölgy még ír valamit, szívesen válaszolok neki)

dec. 11. 15:47
 42/52 A kérdező kommentje:
Te azt írtad hogy kicsi a 15 meg kamu az hogy ezzel a mérettel a legtöbb pár jól megvan. Az viszont tény hogy nem kicsi hanem átlag minimum, meg hogy a te puncid is jó tág ha átlag feletti méretet élvez csak. Nekem bár 16-17 de nyilván egy jó érzést adó puncit dugnék előbb mint a tied 🫢😀
dec. 11. 16:12
 43/52 anonim ***** válasza:

"kamu az hogy ezzel a mérettel a legtöbb pár jól megvan"

Ezt keresd ki kérlek nekem, hogy hol írtam. Amíg meg nem találod, nem reagálok masra...

dec. 11. 16:21
 44/52 A kérdező kommentje:
15-ös kommented. Azt írtad hogy nyugtassa nagát azzal amit írt a 14-es válaszoló
dec. 11. 16:27
 45/52 anonim ***** válasza:
39%

Hát én válaszolnék még, #41 de amikor elkezdte bizonygatni, hogy neki is 17cm ám, ott teljesen elvesztett. Teljesen komolytalan. 😂

Nem látom nagyon értelmét ezt boncolgatni, mert ugyan azokat válaszolja mindenre, mivel a tyúkszemére léptél. Érdemi választ a felsorolt dolgokra semmit nem mond, csak ismételget mint egy papagáj. Hisztizik, hogy mit írtál, közben minden válaszban próbál sértegetni. Mit lehet ehhez hozzá tenni?

dec. 11. 16:28
 46/52 A kérdező kommentje:
Írtam bőven érdemi válaszokat. A méretemről meg minek kamuznék itt idegeneknek ?
dec. 11. 16:36
 47/52 anonim ***** válasza:
82%

Jesszusom.

Nekünk van egy 20/5játékszer.

Fele-3/4 ami befér.

Az annyira gigantikus méret ami nem a mindennapokra való!

A 15 cm az a bármikor bevethető jó!!! Ismétlem jó méret.

Átlag nem átlag tök mindegy.

Persze ha 16,17 az még jó de már tud fájni is.

Nekem picit nagyobb van mint 17 cm de ha 15 lenne sem lennék vele bajban. Már volt akinek fájt ez is.

Persze legtöbbször nem volt probléma vele de sosem ezen múlt a dolog. Csomó kapcsolatom ment tönkre mert nem értettünk egyet, nem ugyanazon a síkon mozogtunk, veszekedés voltak stb..

dec. 11. 17:27
 48/52 anonim ***** válasza:
Hüvely első 1/3 szakaszán van a legtöbb érző ideg. Felső 2/3 részen kb semmi nincs. Sok esetben kisebb beavatkozásoknál, műtéteknél érzéstelenítés sem szükséges annyira érzéketlen. Épp ezért inkább a vastagság a miatt jobb érzés a nagyobb persze ha arányosan vastagabb is. Ha vékony hiába 20+cm akkor sem lesz jobb érzés.
dec. 11. 17:28
 49/52 anonim ***** válasza:
39%

Na jó, elegem van a sértegetéseidből kérdező.

Csak hogy pontosítsuk, a 15ös valaszt nem én írtam, de azt gondolsz amit akarsz.

Igazad van, én ezzel a válasszal be is fejeztem, nincs ertelme vele vitatkozni, hisz megsértettem az önbecsülését azzal, hogy nem ájulok el a 15 centis f.szátol, mert én a nagyobbat elvezem. Miután ezt a hozzászolást elküldöm, törlöm is a megfigyelt kérdések közül, a további válaszok nem erdekelnek, főleg nem amit ilyen férfinak nevezett hisztis idióta ír...

dec. 11. 18:07
 50/52 anonim ***** válasza:
46%
#49 rol is sokat elárul, hogy ennyi miatt besértődik. A kérdező is lemondta, hogy neki biztos nagy lenne az a csaj, aki 20 cm-nél kezdi élvezni a szexet. Szerintem ez nem olyan rossz dolog, ha a kérdező se egy olyan csajt szeretne, akiben még tapsolni is lehet néha-néha😆
dec. 11. 18:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!