Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok 20 centis műpénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok 20 centis műpénisz vagy egy 15 centis igazi egy rendes pasival a jobb ?

Figyelt kérdés
dec. 11. 09:28
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
#17 nehezemre esik elengedni, megmondom miért, a #18 válasz miatt. Senki nem mondta, hogy aki a nagyobbat szereti, az nem érez semmit x centi alatt. Hanem egyszerűen van, aki kifejezetten azt az érzetet élvezi, hogy tágul, hogy kitölti, hogy tényleg nagy. A hüvely átlag 8-10cm nyugalmi állapotban, a duplájára tud gond nélkül tágulni, majd vissza is áll a normális állapotába. Jól alkalmazkodik, szóval attól, hogy valaki egy nagyobbat élvez, még nem harangoznak benne. Sőt, nagyon is kell az előjáték és a türelem. Ennyire be vegyél magadra egy random véleményt az interneten. Ha a pasik nagy részének ekkora, és a nők nagy részének elég, akkor nem tudom min lehet így kiborulni, meg értelmetlen érvekkel visszatámadni. Amúgy női melleket is jogod van lekicsizni, meg kellhetne neked plasztikázott mell is. Engem sosem érintett meg, ha valaki ilyesmit írt, elfogadom, neki nyilván nem én kellenék C kosárral. Persze a két téma eléggé más, mert a pénisznek a funkciója fontos, a mell meg esztétikai szerepet tölt be, de értjük a párhuzamot.
dec. 11. 14:33
 22/52 anonim ***** válasza:
47%

Fú, de frusztrált vagy😅

Szerezzek neked nőt? Gondolom egyedül nem megy😊

Azt hol írtam, hogy NEM ÉRZEM?

Számomra nem kielégítő, ennyit írtam.

Azt sem írtam sehol sem, hogy a 15 cm-el baj van, vagy azokkal a nőkkel, akiknek kielégítő ez a méret.

Nagyon magadra vetted, pedig nem bántottalak🤣🤣

dec. 11. 14:35
 23/52 anonim ***** válasza:
53%
A válaszoló nem korrekt írásban, mert azt mondja, hogy neki nagyobb kell. De te korrekt vagy, amikor utalgatsz, hogy vele baj van, hogy barlang, meg szűk lányok jobbak. Értem, tehát nőkre lehet akármit írni, de férfiakra nem. Amikor megnyitottam a kérdést, az igazi 15centisre akartam szavazni, de tudod mit, ha a gazdája ilyen, akkor jó lesz a mű inkább.
dec. 11. 14:42
 24/52 anonim ***** válasza:
0%

Nekem megfelelnel bőven a C kosárral😍

dec. 11. 14:48
 25/52 A kérdező kommentje:
De azt írtad hogy a 15 centi gyakorkatban kicsi, csak felejtesz 😁
dec. 11. 14:48
 26/52 A kérdező kommentje:
11-es komnented. Na azt javítsd úgy hogy NEKED kicsi. Amúgy nem az. Megértem ha a nagyobbat szereted de egy full normál és jó méretet ne kicsizz le azért mert neked nem elég.
dec. 11. 14:49
 27/52 anonim ***** válasza:
27%

Ahh #22 AZONNAL javítsd, hogy NEKED kicsi 😂😂😂

Látom az érdemi válaszokra nem sikerült mit mondani, csak ezen az egy dolgon fennakadni, hogy egyetlen embernek kicsi. 😂

dec. 11. 14:53
 28/52 anonim ***** válasza:
39%

Igen, gyakorlatilag kicsi.

Azt rajtad kívül mindenki értette, hogy nekem kicsi az a méret.

Te pattogsz ezen azóta is🤣

dec. 11. 14:53
 29/52 anonim ***** válasza:
53%

Szakadok😅😅😅

Nagyon beakadt neki az a 15cm🤣🤣

dec. 11. 14:57
 30/52 A kérdező kommentje:
Ha hiszitek ha nem nekem 16-17 centi körül van. Csak nem szeretem amikor valaki a saját igényei miatt leszól egy teljesen normális méretet. A gyakorkatilag nem egyenlő azzal hogy neked. Ha én azextrém nagy melleket szeretem attól a normál mellű lányok mellei nem lesznek kicsik, hanem az én igényeim rugaszkodnak el kicsit az átkagtól. Semmi baj ha te 18-20 centire vágysz, de mondjuk meg őszintén azért nem egy gyakori méret ez, és attól hogy te ezt a méretet kedveled nincs jogod kicsinek hívni egy bőven normál méretet és ezzel sok férfit megbántani. Miután valaki leírta hogy ezzel a mérettel sokan jól elvannak még te írtad hogy "nyugtassa" csak magát az illető. Szóval azért mert neked a 19 centi mondjuk az ideális ne az legyen már a mérvadó
dec. 11. 15:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!