Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Őszintén: mit gondolto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Őszintén: mit gondoltok egy 28 éves apa nélkül felnőtt, szűz férfiról akinek még sose volt barátnője?

Figyelt kérdés

Sokszor próbálkoztam de nem reagál senki. Erős vagyok, mert elbírok nehéz dolgokat de nem vagyok kigyúrva. Inkább művész, filozofikus lélek vagyok. De ettől azt hiszem menekülnek a nők. A nők pörögni és dugni akarnak egyfolytában. Kamaszként is mindig a nők aláztak a suliban és bulikba sem hívtak. Sok traumám van. Voltam is pszichiátrián, emiatt mert idegösszeomlásom volt. (Az őrületbe kergetett a sok elutasítás és alázás). legyetek szívesek az adott életkorotokat is leírni a válaszoláskor.

Köszönöm.

Ui. Már teljesen ki vagyok égve, nihilista és alkoholista vagyok. Alapjaiban rendült meg a bizalmam a világban, istenben és a nőkben.

dec. 9. 21:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

En az apammal nottem fel, nem jelent semmit, a noknel csak a kulso szamit. A (fel) batyam pedig apa nelkul nott fel, es mindig volt baratnoje.

40F truecel

dec. 11. 00:17
 12/14 anonim ***** válasza:
60%
Lúzer vagy
dec. 11. 08:25
 13/14 anonim ***** válasza:
40%
Egy csomó olyan eset van, amikor keresed a lány társaságát (oda mész hozzá beszélgetni, írsz neki online), de fordítva ez sosem történik meg, mégcsak nem is kérdez vissza a beszélgetés során. Nem értem miért töketlenség, ha nem tudok olyan lányokat felszedni, akik nem vonzódnak hozzám és nem érdeklődnek irántam. Vagy nem tudjátok elhinni, hogy egy általánosan rondának tartott huszonéves férfi közeledését a lányok így fogadják?
dec. 12. 00:56
 14/14 anonim ***** válasza:
60%
Hűha, még szexista vagy. Ezek után tényleg ne csodálkozz, hogy senkinek sem kellesz.
dec. 12. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!