Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Őszintén: mit gondoltok egy 28 éves apa nélkül felnőtt, szűz férfiról akinek még sose volt barátnője?
Sokszor próbálkoztam de nem reagál senki. Erős vagyok, mert elbírok nehéz dolgokat de nem vagyok kigyúrva. Inkább művész, filozofikus lélek vagyok. De ettől azt hiszem menekülnek a nők. A nők pörögni és dugni akarnak egyfolytában. Kamaszként is mindig a nők aláztak a suliban és bulikba sem hívtak. Sok traumám van. Voltam is pszichiátrián, emiatt mert idegösszeomlásom volt. (Az őrületbe kergetett a sok elutasítás és alázás). legyetek szívesek az adott életkorotokat is leírni a válaszoláskor.
Köszönöm.
Ui. Már teljesen ki vagyok égve, nihilista és alkoholista vagyok. Alapjaiban rendült meg a bizalmam a világban, istenben és a nőkben.
Próbálok de nincs sikerem nem válaszolnak, lekoptatnak, kikosaraznak. Hidegek. Ridegek. az érdeklődés legkisebb jele nem látszik rajtuk.
Volt egy két szerelmem, egyoldalúan de ők mind elkerülnek illetve a képembe vágták hogy velem sose lesz semmi mert ronda vagyok.
Ezek nekem nagy traumák. Velem sose beszélt lány - ha nem muszáj volt, nem kaptam ölelést vagy puszit, kedves mosolyt és hasonlókat.
Amilyen szexistán és felszínesen állsz a nőkhöz ("A nők pörögni és dugni akarnak egyfolytában."), szerintem ne foglalkozz a párkereséssel.
Szerintem az a fő problémád, hogy nagyon görcsölsz, erőlteted, és ez nagyon taszító egy nőnek. Vedd lazábbra a dolgot és foglalkozz más dolgokkal; munka, tanulmányok, hobbik, utazás. Ha az egész életedet a párkeresés és az azzal való tapasztalataid köré építed, sose lesz sikered.
25/N
Nem ismerlek. A kérdésedben leírt tíz mondatod után 100% biztos, hogy soha nem érdekelne ilyen pasi. Ezt gondolom. 👍
23L
"mit gondoltok egy 28 éves apa nélkül felnőtt, szűz férfiról akinek még sose volt barátnője?"
Ennyi alapján még nem sok mindent, de a kifejtésed nem túl bizalomgerjesztő.
Én meg bár apa nélkül nőttem volna fel. Ugyanis az én apám egy erőszakos alkoholista állat volt. A sors ironiája, hogy az utolsó 2 évére megjavult, lerakta az alkoholt, elkezdett jó fej lenni, lassan kialakulóban volt az az igazi apa fia kapcsolat és erre 52 évesen szívinfarktusban meghalt.
Jobb lett volna ha nincs is apám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!