Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Őszintén: mit gondolto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Őszintén: mit gondoltok egy 28 éves apa nélkül felnőtt, szűz férfiról akinek még sose volt barátnője?

Figyelt kérdés

Sokszor próbálkoztam de nem reagál senki. Erős vagyok, mert elbírok nehéz dolgokat de nem vagyok kigyúrva. Inkább művész, filozofikus lélek vagyok. De ettől azt hiszem menekülnek a nők. A nők pörögni és dugni akarnak egyfolytában. Kamaszként is mindig a nők aláztak a suliban és bulikba sem hívtak. Sok traumám van. Voltam is pszichiátrián, emiatt mert idegösszeomlásom volt. (Az őrületbe kergetett a sok elutasítás és alázás). legyetek szívesek az adott életkorotokat is leírni a válaszoláskor.

Köszönöm.

Ui. Már teljesen ki vagyok égve, nihilista és alkoholista vagyok. Alapjaiban rendült meg a bizalmam a világban, istenben és a nőkben.

dec. 9. 21:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%
Mért nem csajozol?
dec. 9. 21:33
 2/14 A kérdező kommentje:

Próbálok de nincs sikerem nem válaszolnak, lekoptatnak, kikosaraznak. Hidegek. Ridegek. az érdeklődés legkisebb jele nem látszik rajtuk.

Volt egy két szerelmem, egyoldalúan de ők mind elkerülnek illetve a képembe vágták hogy velem sose lesz semmi mert ronda vagyok.

Ezek nekem nagy traumák. Velem sose beszélt lány - ha nem muszáj volt, nem kaptam ölelést vagy puszit, kedves mosolyt és hasonlókat.

dec. 9. 21:40
 3/14 anonim ***** válasza:
73%

Amilyen szexistán és felszínesen állsz a nőkhöz ("A nők pörögni és dugni akarnak egyfolytában."), szerintem ne foglalkozz a párkereséssel.

Szerintem az a fő problémád, hogy nagyon görcsölsz, erőlteted, és ez nagyon taszító egy nőnek. Vedd lazábbra a dolgot és foglalkozz más dolgokkal; munka, tanulmányok, hobbik, utazás. Ha az egész életedet a párkeresés és az azzal való tapasztalataid köré építed, sose lesz sikered.

25/N

dec. 9. 21:57
 4/14 anonim ***** válasza:
63%

Nem ismerlek. A kérdésedben leírt tíz mondatod után 100% biztos, hogy soha nem érdekelne ilyen pasi. Ezt gondolom. 👍

23L

dec. 9. 22:58
 5/14 anonim ***** válasza:
68%

"mit gondoltok egy 28 éves apa nélkül felnőtt, szűz férfiról akinek még sose volt barátnője?"

Ennyi alapján még nem sok mindent, de a kifejtésed nem túl bizalomgerjesztő.

dec. 9. 23:04
 6/14 anonim ***** válasza:
61%
Te vagy az aki minden idiotasághoz ÖSZINTE!!! választ kérsz? Miért tételezed fel, hogy mindenki mindig hazudik?
dec. 9. 23:10
 7/14 Eric Griffin ***** válasza:
78%
Nekem ez elég zavaros. Egyszerűen nem tudom elképzelni azt, hogy elmondod egy lánynak hogy szerelmes vagy belé és ő megalázó módon utasít vissza. Vagy nagyon rossz lányokba szeretsz bele, akinek tulajdonképpen ótvar lelkük van (és meg sem érdemelnék hogy szeressék őket) vagy túl tolakodó stílusod van és így reagálnak, hogy tudtodra adják hogy sok amit csinálsz. A legnagyobb probélma nem a rondasággal van. Azon meg lehet változtatni. Először lelkileg rakd magad rendbe, az egyik legfontosabb dolog a nőknél, hogy férfiként nézzenek a férfire, ne úgy mint akit pátyolgatni kell. Lelkileg erősítsed meg magad, de ahhoz az alkoholizmus csak tovább ront. Hagyd el a piát. Sportolj, ismerkedj kedvesen, nem tolakodó stílusban és legyél magabiztos és megértő. Nem túl nehéz egyébként.
dec. 10. 00:43
 8/14 anonim ***** válasza:
80%
Az, h apa nélkül nőttél fel, miért kiemelendő ebben a képletben? Komplexusokkal vagy tele, és ez valószínűleg meglátszik a viselkedéseden, ami taszítja a lányokat. Én is apa, illetve férfi minta nélkül nőttem fel. Ennek ellenére minden rendben a szexualitással, kapcsolatokkal.
dec. 10. 06:12
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is apa nélkül nőttem fel, de a nőkkel sosem voltak gondjaim.
dec. 10. 07:50
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én meg bár apa nélkül nőttem volna fel. Ugyanis az én apám egy erőszakos alkoholista állat volt. A sors ironiája, hogy az utolsó 2 évére megjavult, lerakta az alkoholt, elkezdett jó fej lenni, lassan kialakulóban volt az az igazi apa fia kapcsolat és erre 52 évesen szívinfarktusban meghalt.

Jobb lett volna ha nincs is apám.

dec. 10. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!