Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vettem észre hogy azok a lányok akik apa nélkül nőnek fel sok pasival lefekszenek vagy kavarnak?
Ez így van.
Ahol nincs apa vagy anya, vagy nincs NORMÁLIS apa és anyamodell (nincs otthon vmelyik, állandóan marcangolják egymást a szülők) ott sajnos kialakulnak ilyen kompenzációk.
24f
volt barátnóm 20 éves. apja hejett apja voltam én 38
tettszett neki a dolog
mindenbe benne volt vagy 2 evig kavartunk
lett egy pasija kis szünet utan
aztan vege lett de jo volt vele
és neki is
néha még felhiv egy orálért de mindig van més is
Hát nekem a szüleim elváltak és anyukámmal nőttem fel, mégsem érzek késztetést arra hogy egy csomó pasival kavarjak/egyebek és nem is teszem ezt...szerintem ennek semmi köze hozzá, sőt nálam épp az ellenkezője van a dolognak, mivel nem volt előttem egy "férfikép" ezért kicsit távolságtartóbb is vagyok a férfiakkal.
18L
En is apa nelkul nottem fel,megsem volt sok pasi az eletemben.1 kapcsolatom volt,ket fiuval kavartam(mindkettot banom,titkolom,ahogy csak tudom),illetve egyszer egy jo baratom megcsokolt. Meleg,es reszegen hulyesegbol ki akarta probalni,milyen lannyal smarolni. (Nem jott be neki:D)
Ugyhogy ezzel a 4 fiuval csokoloztam,illetve a legeloszor emlitett volt baratommal fekudtem le. Ugy hiszem,ez nem mondhato soknak.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!