Rockanevem kérdése:
Az American Horror Story-ban Tate és Violet tényleg lefekszenek? Egyik barátnőm azt mondta, de én nem emlékszem olyan részre.
Figyelt kérdés
2016. máj. 9. 19:46
1/3 anonim válasza:
Igen:) mondjuk én azt nem értem,hogy mindenkin latszik hogy halt meg,Moira szemen,Nora fejen stb,de Tate-en nem latszik,pedig jo parszor meglottek,es mikor meztelen a felsoteste (mikor szexel Violettel) nem latszik egy golyonyom sem..
3/3 anonim válasza:
[SPOILER!!!](Az eggyel előttem szólóhoz): A legvégén, amikor már Vivien is halott, és Ben fejbelövi, utána Viviennek is eltűnik a fején a sebe. Valószínűleg csak a régebbi halottaknak a sebeit mutatják, lehet azért, hogy lehessen tudni, hogyan halt meg (de nem biztos, lehet baromságot mondok :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!