Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideiglenes bejelentés apa nélkül, hogyan lehet?
Figyelt kérdés
Apával közös a szülői felügyelet. Szeretnék a gyerekeimmel elköltözni másik városba. Viszont oda szeretném ha járnának is iskolába. Hogy tudom megváltoztatni a gyerekek lakcímét az apa aláírása nélkül? Természetesen fog tudni róla, hogy másik városba költözünk de nem fogja aláírni az ideiglenes bejelentéshez a papírt. A személyi igazolványhoz is gyámot kellett kirendeltetnem mert nem írta alá.szept. 16. 17:24
1/4 anonim válasza:
Intezd el a kizárolagos felügyeleti jogot igy nem lehet élni hogy mindenhez rimánkodni kell aláirás miatt. Egy sima ebédtámogatást se tudnál elintezni suliban így, sőt semmit.
2/4 A kérdező kommentje:
Folyamatban van a szülői felügyeleti jog megvonása. De az hosszú idő mire vége lesz. Viszont 1 hónap múlva lenne esedékes a költözés mert a mostani nem alkalmas már nekünk.
szept. 16. 17:32
3/4 anonim válasza:
Addig ideiglenes hatarozatot szoktak kérni. Azzal gyorsítják.
4/4 anonim válasza:
Mi albérletben lakunk, ahova a foberlo nem engedte bejelenteni a gyereket, csak engem
Neki más varosba szól a lakcimkartyaja
Bementem a suliba, bemutattam q bérleti szerződést és az én lakcimkartyamat, mondtam hogy igazából ez a gyerek korzetes sulija de őt nem tudom bejelentetni
Gond nélkül felvették
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!