Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha azt mondják cuki a farkam,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondják cuki a farkam, annak örüljek vagy sem?

Figyelt kérdés
dec. 9. 00:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Na most, lehet, hogy én vagyok SIMP, de én ezt valahogy így keretezném.

Cukinak hívja, tehát látja, amiből az következik, hogy ott vagyunk már meztelenül. A cuki, az én magyar nyelvi értelmezésem szerint, pozitív konnotációjú, ergo nem elutasító, nem durván degradáló, következésképpen felhívásnak veszem keringőre, hogy akkor használjam a cukimat, ami van.

Amúgy meg, most őszintén? Tényleg, komolyan ennyire fontos a FÉRFI számára, hogy mekkorának találja a párja, ha egyszer ott vagytok, hogy jön egy felhőtlen, kölcsönös beelegyezésen alapuló szex ideális esetben mindkettőtök örömére? A nő részéről már megvolt a zöld jelzés, úgyhogy tegyünk meg mindent, hogy jól érezze magát, egyben mi is magunkat.

40/F

dec. 11. 09:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem a párom amikor először látta, azt mondta, hogy nagyon cuki. Halkan és óvatosan jegyzem meg, hogy 19 cm-re mondta ezt.
dec. 11. 16:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én néha hívom annak a páromét, pedig neki átlagon felüli. Olyankor szoktam, amikor nem áll fel és csak úgy pihen, akkor tényleg cuki. Viszont akkor biztosan nem hívnám cukinak, amikor kemény.
dec. 11. 20:20
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A cuki jelzőt a lányok / nők baromi széles jelentéstartományban használják. Mondják, hogy „cuki pasi” az 1,95-ös, kockahasú izomtiborra is. Szóval jelenti ez náluk a szépet, a kívánatosat, az aranyosat, a gusztusost, a szimpatikust, és, igen, van, hogy a kis méretet. Viszont utóbbi esetben sem használják olyan kis méretű valamire, ami nem tetszik neki, tehát pozitív konnotációja van a szónak minden esetben. Konkrétan, ha kicsi a faszod, de amúgy tetszik, kell a nőnek, élvezi, szereti, akkor cuki. Ha kicsi, de nem is találja szépnek vagy szexre jónak, taszítja és nem ad neki kielégülést sem, akkor nem cuki, hanem cérnapöcs, mütyűrke, giliszta, kis micsodácska – a barátnőinek, akiknek kipanaszkodja magát. De akkor persze amúgy is van valami gondja veled, mert, ha fülig szerelmes beléd, és éppen teljesen le van érzelmileg kötelezve melletted, akkor nem fogja a farkad degradálni mások előtt, hanem hallgat róla.
tegnap 09:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!