Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek így a férfiak?
Nem sok partnerem volt eddig, de már többször tapasztaltam ezt.
Tök normális, nyugodt ember, nem agresszív, nem idegbeteg.
A szexbe belekezdünk, először még normális csókok, simogatás.
Aztán meg egyre jobban, egyre kellemetlenebben bedurvulnak, de úgy, hogy már szabályosan fájni tud.Erősen megmarkol, megszorít, stb.Akkor szólok, hogy ez nagyon rossz ám, még fáj is, nem lehetne normálisan?De, persze, bocsánat, és akkor egy darabig megint visszatérünk a normális kerékvágásba, utána megint elkezdődik a szorongatás, vadulás.
Megint szólok, akkor már mondják, hogy én ezt váltom ki belőlük, elragadtatják magukat, elnézést.De ugyan miért jó ez, miért nem lehet jobban figyelni, ha szóltam is már, hogy nekem az úgy nem jó?
Sok nő meg pont erre vágyna.
Mivel váltod ezt ki belőlük?
Hangos vagy?
Nagy vágyam egyszer egy ilyen férfival kipróbálni. Én szeretem ha erőszakosak, bedurvulnak. Szerintem keress tovább, mert vannak olyan pasik akik egyáltalán nem ilyenek
(Nem, ez nem egy szekszhirdetés, van párom és nem kérek privit)
#2 #3
Én nem gondolnám azt, hogy a nők többsége azt szereti, ha random fájdalmasan beléjük marnak, szorongatják őket, rángatják őket, stb.Nem gondolom, hogy a nők többsége mazochista lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!