Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak még férfiak, akik így viselkednek az ágyban?
Pár hónapja randizok egy férfivel és kezdett komolyabbra fordulni a dolog. Minden jól alakul közöttünk, igaz a szexben nem volt mindig olyan aktív és nem is szeretett ő engem kényeztetni inkább csak mindig elvárta, hogy én izgassam fel őt és én pedig minden izgatás nélkül uccu bele a közepébe....valahogy eddig nem zavart. Viszont a hétvégén szex közben nem ment olyan simán nekem a dolog és nem tudtam elélvezni, erre ő az ágyban rám förmedt, hogy mi az, hogy 10 perc alatt nem tudok elmenni meg nekem is ugyanannyi időm volt mint neki stb...megmondtam neki hogy szerintem ez sértő és bunkó amiket mond, erre megkaptam, hogy hisztis vagyok....Azóta nem tartom vele a kapcsolatot...mondjuk nem is hiányzik ezek után, de szex terén kicsit padlóra küldött...félek, hogy tényleg velem lehet-e a baj, hogy csak úgy 10 perc után minden izgatás nélkül nem tudok elmenni...
Tényleg vannak még ilyen férfiak? Vagy csak egy jó ideje sikerült elkerülnöm őket?
Fel kéne fogni a pasiknak h a szex nem addig tart amíg ők el mennek
N
Hát bizony kifogtad, a legbunkóbb bunkót!
De nem minden pasi ilyen! Én például kifejezetten szeretek kényeztetni.
Ha úgy alakul, akár viszonzás nélkül is! Mindig a helyzet hozza. De számomra fontos, mert nekem az az izgató, ha azt látom, hogy a nő akivel csinálom, élvezi a dolgot :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Eddig nem is szokott gond lenni az orgazmussal, de azért néha becsúszik 1-2 alkalom amikor nem megy olyan gyorsan az embernek, de hát valaki ezt nem képes megérteni...és még nekem mondja hogy elveszem ezzel a kedvét :D
Nem vagyok egy önbizalomhiányos nő, de az ilyennel azért oda tudnak vágni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!