Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szubok, szoktatok fájdalomcsil...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szubok, szoktatok fájdalomcsillapítóval "csalni"?

Figyelt kérdés

ma 21:03
A kérdező szavazást indított:
Nem, soha
Néha előfordul, hogy büntetés előtt beveszek gyógyszert
Néha előfordul, hogy büntetés utan beveszek gyógyszert
Gyakran előfordul, hogy büntetés előtt beveszek gyógyszert
Gyakran előfordul, hogy büntetés utan beveszek gyógyszert
Nem csalok, de ha a domináns fél erre engedélyt ad, akkor előfordul
Nem csalok, de ha a domináns fél erre utasít, akkor előfordul
Alkholt szoktam előtte inni
Utána szoktam alkoholt inni
Aznap nem, de másnap néha beveszek valamit
8 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Nem szoktam, hiszen az a lényege hogy fájjon, ill gyakran megesik hogy a fenekelésre akkor esik sor miután pár óráig a ketrecembe voltam zárva. Maximum ha bdsm bulin vagyunk, alkoholt iszok és úgy fenekelnek el (de ez nem bünti hanem tényleg játék).

Amúgy komolyan érdekel, hogy a fájdalomcsillapító hatására kevésbé fájna a fenekelés? Aki csinált ilyet írja meg légyszíves

20L

ma 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Fájdalomcsillapító BDSM szeánszon mint rockkoncertre menni füldugóval. Pont a lényeg veszne el belőle!
ma 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

Egy álló pirin nem fog annyit tompítani mint pl a drogok

Sp vagy pikó

El ne hidd már hogy beveszel egy fájdalom csillapító azt nem fog fájni ha kapsz 60at nádpálcával vagy ha bimbó szarnak tűvel

Mert el vagy tévedve

N

ma 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Algópirin
ma 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan azt hitted hogy ha fenekelés előtt be vesz valaki fájdalom csillapítót akkor nem fog vagy kevésbé fog fájni ha elpicsázzák

Ezek a gyógyszerek nem kemény drogok

Az Sp és a pikó is max el lazít kedvet csinál .

Fájdalmat érzed de jobban elviseled még akkor is kívánod ha félsz tőlle mint a tűztől meg az se utolsó hogy benedvesedsz .

ma 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!