Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fájdalomcsillapító hatásos lehet korai magömlés ellen?
Próbálta már valaki?
Nem csökkenti az érzést és ezáltal tovább lehet bírni?
Arra gondoltam hogy tompítja a fájdalmat, akkor talán ott is tompíthatja az érzést.
Az ilyen long óvszerekben is valami helyi érzéstelenítő van úgy tudom. Egy fájdalom csillapító gyógyszer nem ugyan azon az elven hat? (Én nem tudom, csakkérdem?)
fájdalomcsillapító tabletta kb semmit nem hat.
viszont lehet kapni lidocainos kenőcsöt, vagy ami még jobb benzocain gel-t gyógyszertárban. azzal bekened a farkad, utána egy óvszert - vmi vastagabb fajtát - ráhúzol (gondolom nem akarod h a csaj is "érzéstelenedjen"), és tutira alig érzel valamit. konkrétan annyira, h én pl. 1 órán át döngettem a csajt, 4-szer elélvezett nekem meg nem sikerült. baromi frusztrált voltam h nem tudok elélvezni. főleg amikor a végén elfáradt, és gúnyos mosollyal megjegyezte, h "majd legközelebb talán elélvezel, édes". (mondjuk érdekes, h sok csajnak kb ilyen frusztráló lehet a szex, ha nem tud kielégülni.)
arra mondjuk vigyázz, h kiválthat allergiás reakciókat, szóval előbb próbáld ki más testrészen, meg a farkadon egy kicsi területen, várj néhány órát, h teszteld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!