Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fájdalomcsillapító okozta?
Figyelt kérdés
Barátomnak fogászati beavatkozása volt, kapott rá injekciót, de írtak fel neki egy elég erős fájdalomcaillapítót is, amiből nem sokkal a rendelőből hazaérése után be is vett.
Nos hát aznap este "az" volt és eléggé merev volt, de én 2-szer is elmentem, de ő nem élvezett el, ami elég furcsa volt, mert ilyen sose fordult elő, mindig ő megy el hamarabb, de max 15 percnél tovább nem bírja. Utána mondta, hogy se az orálnál se a szex alatt nem érzett semmit, csak a látvány izgatta.
Végül úgy 1 óra kézimunka után eljutott a csúcsra, de akkor is azt mondta, hogy csak az orgazmust érezte.
2015. okt. 28. 22:25
1/3 anonim válasza:
nem olyan nagy dolog, hogy most először nem bírt elmenni. azért nekünk se megy mindig varázsszóra, ezt megtanulhatná már némelyik lány. nem kell egyből beparázni, hogy mi történhetett. te mindig minden helyzetben el tudtál élvezni? lehet a gyógyszer miatt is, lehet egyszerűen csak most nem volt meg az ihlet.
2/3 A kérdező kommentje:
Engem csak az ijesztett meg, hogy azt mondta nem érzett semmit. Normális esetben negyed óra a maximum amit bír, de inkább 10 perc.
2015. okt. 28. 23:36
3/3 anonim válasza:
valszeg a fájdalomcsillapító tompította meg érzéstelenítőt is kapott. lehet fáradt is volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!