Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok,nők és fiuk,férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,nők és fiuk,férfiak mikor nyaltatok elösször popsilyukat?

Figyelt kérdés

Hogy kerültetek a szituációba?

Ti kértétek,hogy csinálhassátok vagy kérte a párotok?

febr. 4. 20:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%
Sosem nyaltam popsit. De amikor 69 volt akkor éreztem szar szagot. És hát lelombozott.
febr. 4. 20:52
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Pár éve, amikor a szeretőmmel először szexeltünk, megkértem, hogy a puncija után nyalhassam kicsit a fenekét.
febr. 4. 21:27
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Egyszer sötétben 2 centivel arrébb mentem véletlenül. Asszem, nem voltam már szomjas sem. Szerencsére fürdés után történt, szag és ízmentesen.
febr. 4. 21:47
 4/13 anonim ***** válasza:
36%

30/F

Soha. És nem is szeretnék. Ott a punci, azt szívesen nyalom.

febr. 5. 01:48
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Én lányként,a barátnőmét nyaltam,Valójában puncinyalás volt,de odatévedt a nyelvem és csináltam.Nem tiltakozott,nekem pedig újdonság volt,izgatott.Természetesen tiszta,szagmentes volt.Pasival nem vágyok ilyenre.
febr. 5. 05:39
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
kb 40 voltam amikor a szeretőm felszólított a popsija kényeztetésére. Előtte nem vágytam rá, de rászoktatott. Igazi popsimániás lány volt. Idősebb volt nálam. Ez az első szeretkezésünkkor történt. Utólag elmondta, ha nem csinálom jól az lett volna az utolsó alkalom egyébként legalább annyit kellett foglalkoznom a popsijával mint a puncival. Szuper időszak volt.
febr. 5. 06:18
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Én sose, de anyád azt mondta finom volt.
febr. 5. 06:38
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Összes bnomnek kinyaltam talán egy nem engedte
febr. 5. 07:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Tinédzser koromban az egyik barátnőm vezetett rá a popsinyalás örömeire.

Előszőr ő nyalta az enyémet és utána megkérdezte, hogy nem viszonoznám-e neki én is. Megtanított mindenre hatalmasakat élveztünk együtt. Imádtam, hogy ennyire nyitott volt szexuálisan. 48F.

febr. 5. 09:43
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A nyalást mindig is szivesen adtam a csajaimnak. Soha nem is vonzott a dolog, de az anál, semmi fenék. Aztán kb 30 korul az akkori hosszutávu szexkapcsolatommal annyira jo volt szex, hogy egy sima nyalás kozepette annyira megkivántam a dolgot, hogy fogtam magam, és lejjebb tettem a nyelvet és belenyaltam neki. Onnantol kezdve néha néha nyaltma neki kicsit.
febr. 5. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!