Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-férfiak! Voltatok már egésznap tangában?
Figyelt kérdés
Mentetek abba boltba, utaztatok? Vannam akik csak tangát hordanak? Miért hordjátok? Élvezed ha bevág?2021. nov. 21. 19:53
1/30 Dzsoki válasza:
Nem és nem is tervezem.Ettől még,aki,így szereti,hordja.
2/30 anonim válasza:
Több mint 10 éve minden napom így telik. :)
Nekem tök kényelmes a tanga, nem hordanám ha nem tetszene, vagy nem lenne kényelmes.
Ha jó a méret nem is érzem hogy rajtam van. Persze van olyanom is ami szűkebb, annál érzem ahogy bevág, de én azt is élvezem. :)
3/30 anonim válasza:
Csak azt hordok már évek óta és nőit, rengeteg van, közel 250 tangám van, imádom egytől egyig mindet, imádom az érzést amit nyújt:)
Nekem ez a fétisem
4/30 anonim válasza:
Csak is tangát hordok, szeretem, imádom és kész.
Vékony a derék gumi, nyáron nem izzadok bele, anyaga sokkal puhább.
A boxernél a szára felhúzódik, összegyűrődik, nekem nem komfortos. Így sokkal kényelmesebb a tanga.
5/30 anonim válasza:
Én mindig csipkés női bugyit viselek.....
8/30 anonim válasza:
Kb 10 éve csak férfiaknak készített tangát hordok. Szeretem, mert kényelmes. Ilyen jellegű srtandra való fürdőalsó tangát is beszereztem már. A baj, hogy itthoni strandokon még nem jelent meg, nem illik, nem ajánlatos még felvenni. Sajnos...
9/30 anonim válasza:
Én is tangát, és bugyit hordok, kényelmesebb mint a boxer.
10/30 anonim válasza:
egyszer kipróbálnék ilyen női fehérneműt magamon :)
és kíváncsi volnék, hogy ha egy idegen férfi meglátna benne, mit mondana :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!