Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elég lehet a méretem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég lehet a méretem?

Figyelt kérdés
Fiatal fiú vagyok, Lett egy barátnőm de még nem történt "olyan" de tervben van. Első barátnőm. A méretem kb 14,5 cm hosszú és 4,5cm vastagság ez elegendő lehet jó szexhez? :/
dec. 8. 18:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Dehogy. Ez f*szság. Akkor a legnagyobb 64mm is 12,8-ra jó? 😂 Legalább nézzél utána a dolgoknak, mielőtt írsz.

A 64-es 14,5-15,5-re való.

dec. 8. 20:05
 12/14 anonim ***** válasza:
A legtöbb óvszer 53 mm, a Durexeknek is a fele tipusa 56 mm maximum a többi 53-54. Masculan, Skyn, Lifestyles, Lidl óvszer, mind 53 mm alapból. Biztos nem akarnak hasznot mi ? 😂 Multkor Nick név alapján felismertem egy kamu gépet aki írta hogy a Lidl óvszert veszi mert ugyanolyan jó mint a durex de olcsó, maskor meg írta hogy neki 5 centi vastag 😂😂
dec. 8. 20:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Jó lesz az a méret.

A punci rásimul majd. Nem kell elhinni, hogy csak a nagy dorong a jó.

Nekünk vannak dildók nagyobbak is.

Mindegy melyiket használom van ami 2x akkora mint a farkam mégis utána szépen rásimul a punci.

dec. 8. 21:07
 14/14 anonim ***** válasza:
50%
elég nekem is kb ekkora és 100 nőn már túl vagyok 50esen
dec. 10. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!