Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég lehet a méretem?
Figyelt kérdés
Fiatal fiú vagyok, Lett egy barátnőm de még nem történt "olyan" de tervben van. Első barátnőm. A méretem kb 14,5 cm hosszú és 4,5cm vastagság ez elegendő lehet jó szexhez? :/dec. 8. 18:14
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
30 szavazat
1/14 anonim válasza:
Igen, a lényeg nem ez, hanem hogy jól néz-e ki, amúgy milyen vagy az ágybanm és mennyit bírsz teljesíteni.
2/14 *Felhasználói név válasza:
Azért ezzel ha ügyes vagy és majd belejöttök, ki tudod végezni a csajt, tapadztalatból mondom:D
3/14 anonim válasza:
Talán. Azért 2-3 centi plusz sokat segítene, vastagságra meg 0-5-1 centi. De ha ügyes vagy és nem tágabb/ mélyebb az átlagnál, akkor elég lehet.
4/14 anonim válasza:
A vastagság bőven elég utolsó, hosszra se vészes. Amúgy fentről mérve ekkora ? Ha igen akkor jó, ha oldalról akkor viszont fentről kb 13.5 centi az.
5/14 anonim válasza:
4,5 centi szélesség nagyon nem vastag. Talán átlag. Sok nőnek kevés lesz. Ahogy hosszra is.
6/14 anonim válasza:
4.5 centi már vastag.
3.8-4 cm az átlag, az óvszergyártók szerint.
7/14 anonim válasza:
Igen ötös a te agymenéseid a jók biztos. 4.5 centivel már dolgozni kell sok nőnél hogy bemenjen. De biztos az óvszer gyártók a hülyék hogy átlag 53-54 milis óvszereket gyártanak amik alig jönnek fel a makkomra ami 4.5 centis. De nem vastag á 😂😂 Multkor mennyien írták itt hogy a lidl óvszer a legjobb, főleg árban. Na az az óvszer 52-53 mm. Hogy van ez, ha spórolni kell már nem 5 centi az átlag vastagság egyből ? 🫢😂
8/14 anonim válasza:
5.
Hallod nézzél már körbe a való életben is ne csak itt a gyk-n. 🤣
Nem akarok ismételni, de úgy van ahogy írták fent, a normál óvszer 3,8-4cm vastagra, pár Durex 56-os az jó 4,1-4,2ig.
Nekem 4,8-5cm és 60 v 64mm jó rám ami XL+ kategória. Normál óvszer nekem használhatatlan, makkomon nem jön át.
9/14 anonim válasza:
A durex 56. Bőven az a legnépszerűbb. Az pedig kb ilyen méretre jó. Attól, hogy vannak akiknek az 52-53 is jó, még nem az az átlag. Vannak akiknek meg 60-64
10/14 anonim válasza:
9.
Igazából úgy kell mérni hogy az 56-ot szorzod kettővel és így 11,2cm jön ki tehát ilyen körméretre jó. Egy 4,5 cm-es több mint 11,2 cm, de ezt úgy kell mérni hogy körbetekered és leolvasod. És ezt nem én találtam ki hivatalosan ez van minden óvszergyártó honlapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!