Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megéri őstintén elmondani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri őstintén elmondani a méretem ga mindenki kamuzik ?

Figyelt kérdés
16 centi a péniszem amit egyátalán nem szégyellek. Viszont sajnos minden hülye rákamuzik és a 13 centisek is 16-ot mondanak, 16 centisek 18-at stb. Attól félek ha őszintén elmondom akkor azt hiszik hogy kisebb mert olyankor egy 13 centissel azonosítják, vagy azt hiszik 13 centi de ennyit kamuzok.
ma 07:05
 1/8 Micimacko67 ***** válasza:
69%
Minek kell elmondani? Nem az a lényeg, hogy tudod használni vagy nem?
ma 07:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Jól becsomagolt fh.sz reklám. De ahogy az első válaszoló is írta, plusz, ha ezzel akarsz hódítani, az régen rossz, ahelyett, hogy más emberi tulajdonságod hoznád eltérbe, ami jobban érdekelhet egy lényt, nőt!
ma 07:21
 3/8 Noren1989 ***** válasza:
Ezzel a heJesíràssal inkàbb ne.
ma 07:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem de mivan ha megkérdi ? Most vagy hazudok vagy ha igazat mondok azt hiszi kicsi a sok hazudós pasi miatt.
ma 07:39
 5/8 Micimacko67 ***** válasza:
Kérdező, ha megkérdi akkor mond neki, hogy mérje le személyesen! Ha kell még szabócentit is adhatsz neki! Basszus, ennyi id@óta hogy születhet a földre????
ma 07:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Mond azt hogy meg sosem mérted
ma 08:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha valaki olyan hülye, hogy megkérdezi, én biztosan azt mondanám neki, hogy tesztelje le ő maga!
ma 08:45
 8/8 anonim ***** válasza:

„A” verzió

Lány: – Mekkora a farkad?

Te: – Ha nem dugunk, mi közöd hozzá? Én se kérdezem tőled, mekkora a csiklód meg a kisajkad, pedig nekem is vannak preferenciáim ezen a téren, még akkor is, ha nyilván nem ez a döntő, hogy dugok-e a lánnyal vagy se. Szóval, ha akarsz tőlem valamit, akkor megtudhatod.

„B” verzió:

Lány: – Mekkora a farkad?

Te: – M-es méret.

ma 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!