Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már nektek is olyan szexuális fantáziátok amit nem mertetek a barátnőtöknek/párotoknak elmondani?
Figyelt kérdés
Itt főként olyan helyzetekre gondolok ahol a nő és a férfi már jól ismerik egymást.tegnap 00:46
2/12 anonim válasza:
Volt, évekig fantáziáltam, de nemrégiben egy spicces este társasjátékozás közben kibukott belőlem: párcserés szex. Na itt érdekes dolgokat beszéltünk át. Kiderült, hogy a feleségem sokkal titokzatosabb, mint ismertem már 20 éve. Őszinte estébe hajlott át. Ő fantáziált 2F 1L felállásról, erre mondtam, hogy ez nekem nem menne. De fordítva sem (2L 1F). Azt sem tudnám elviselni, hogy önidőt kapjon és menjen élvezni, és én sem szeretnék ilyet. De egy szimpatikus párral egy élvezetes este még nyitott kérdés maradt. Egyelőre fantázia.
3/12 anonim válasza:
Persze, kisse pletykas a draga...neki meg elmondanam de nem tartozik azokra akiknek elkotyogja... :-( Tudom szarul valasztottam, majd korrigalok. F.
4/12 menta34 válasza:
Hát elég sok házasság van ahol sajnos már az is ciki ha kirándulni akarsz, nemhogy felmászni egy hegycsúcsra :)
6/12 anonim válasza:
Igen, most is van. Sokmindent kipróbáltunk a fantáziáimból, de van amit megtartok magamnak. Maradjon csak fantázia. 39f
7/12 anonim válasza:
Nem volt. Minfen vágyunkat megbeszéljük és eddig mindet meg is éltük.
8/12 anonim válasza:
Független férfiként az a vágyam hogy egy számomra csinos szubmisszív nőt találják. Domináns Férfi vagyok.
9/12 anonim válasza:
Régebbi kapcsolataimban volt ilyen. Ma már nincs. Elmondtam és elfogadott. Különben nem lennénk egy pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!