Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha meghalok csak én félek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meghalok csak én félek hogy a lankadt méretem miatt kisfarkúnak hisz aki látja a holttestem ?

Figyelt kérdés
Állva 16 centi de lankadtan csak 7 centi körüli a farkam. Nagyon nyomaszt ha meghalnék akkor ezt a 7 centit látna pl a boncnester és kinevetne meg kisfarkúnak hinne. Ilyenkor a halál után ha ajarják kitudják deríteni mekkora volt állva ? Esetleg lehet csináltatni ilyen végakaratot hogy a halálom után legyen ott egy tábla az egykori merev méretemnel ? Vagy azon is gondolkodom oda retováltatnám a szemérem dombomra hogy "állva 16 centi"
ma 18:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a tetkós megoldás a legjobb.
ma 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem ez izgat a legkevésbé a halállal kapcsolatban.
ma 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Attól nem is félsz, hogy a pokolra jutsz?
ma 18:30
 4/9 anonim ***** válasza:
69%

🤣🤣🤣

🫢

Halálod után már nem fog érdekelni.

ma 18:31
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Ha már meghaltál, nem mindegy neked? A boncmester hidd el sok mident látott már, rohadtul nem érdekli, hogy mekkora a paciens farka.
ma 18:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez mennyire szánalmas, és nevetséges, erőltetett, mekkora a farkam, kérdés burkolva.
ma 19:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Biztosan vannak még hozzád hasonló idióták
ma 19:42
 8/9 anonim ***** válasza:
59%

Nézd a pozitív oldalált.

Olyan merev lesz a farkad, hogy sosem fog lelenadni. ;)

ma 20:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Nap kérdése
ma 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!