Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány cm alatt neveznétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány cm alatt neveznétek egy pasit kisfarkúnak?

Figyelt kérdés
nov. 9. 08:46
A kérdező szavazást indított:
10 alatt
10
11
12
13
14
15
16
31 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
16%
17cm alatt használhatatlan egy farok. Nem értem ki van együtt olyan kisfarkúakkal, jó szar szexuális életük lehet azoknak a nőknek.
nov. 9. 08:48
 2/13 anonim ***** válasza:
66%

Az átlagos méretű farok 13-15 cm... innentől könnyű kitalálni.

10-11 még kicsi, 16-17 től nagy.

nov. 9. 08:49
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Volt 11-12 centis párom, hát nem voltak életem aktusai. Mondjuk inkább azért mert hozzá még vékony is volt. Nem lett volna akkora nagy baj ez, ha legalább tudta volna használni.
nov. 9. 08:53
 4/13 Versenyzővagyok ***** válasza:
72%

12cm alatt szerintem átlag alatti

Igazán kicsi meg 8cm alatt

Átlag az 13-16cm

nov. 9. 09:01
 5/13 cinderella_ ***** válasza:
75%
Minden nap ugyanazok beszélik meg, hogy kinek mekkora?
nov. 9. 09:02
 6/13 Versenyzővagyok ***** válasza:
48%
Nem is értem minek vagyok még itt.....
nov. 9. 09:12
 7/13 anonim ***** válasza:
80%

És csak kamuznak. A múltkor is lebukott nálam egy. A száma ott volt a barátnőmnél is, és azon a bizonyos helyen is.

nov. 9. 09:16
 8/13 anonim ***** válasza:
47%

Azt leírták már itt többen és többször hogy mindegy mekkora mert csak azt tudja használni.

Hiába akar nagyobbat , sose lesz olyan.

A 13 centivel pont lehet jól szexelni, mival a hüvely 8-9 cm mély és csak itt van a millió érző ideg.

nov. 9. 09:49
 9/13 anonim ***** válasza:
66%
15cm.alatt.
nov. 9. 10:02
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Külön kell választani a valóságot és az álmodozást. A többség a vágyaiban az átlagnál nagyobb farokra vágyik, de ugye ahogy megyünk felfelé, úgy fogynak a tulajdonosok. Ez lefelé is igaz. Tehát ha random választunk ki férfiakat egy nagyobb csoportból, akkor a többség farokmérete a 13-14 cm környezetében fog szóródni, és egyre kevesebb lesz köztük a lényegesen nagyobb vagy lényegesen kisebb. Azok a nők, akik csak nagyfarkúakkal szexelnek és csak velük vannak tartós párkapcsolatban, vagy maguk is kevesen vannak, vagy ha sokan lennének, az azt jelentené, hogy az a sok nő ugyanazzal a kevés számú nagyfarkúval dug körforgásban, ergó nem monogám a kapcsolatuk.

Amúgy meg ez is relatív, egy lóhoz képest mindenkinek kicsi a farka.

nov. 9. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!