Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy egy férfi sohasem bocsátja meg a világnak, ha alacsonynak vagy kisfarkúnak született?
Hát nem tudom, ha belegondolok, hogy mikropénisszel születtem volna, akkor már tuti kinyírtam volna magamat. Előtte még esetleg egy jó kis ámokfutós vérengzést is rendeztem volna :D
De szerencsére nem szívtam meg, úgyhogy biztonságban van tőlem a világ :D
"5: Mit jelent az, hogy imádják a nők?"
A te szavaiddal élve: megkapja a puncijukat.
4-6. Attól még hogy egy férfi alacsony, még mindig lehet:
a, jóképű, helyes arcú
b, jómódú, gazdag
c, intelligens, értelmes
d, vicces, humoros
e, jó dumás, beszédes
f, férfias, magabiztos
És igen még jobb lenne ha még magas is lenne, de ezekkel a dolgokkal is bőven tud kompenzálni és helyes nőket találni. A nőknek is tetszik egy férfin a magasság általában, de nem minden nőnek őrült módra, hanem vannak akiknek jobban, vannak akiknek kevésbé. Ha néha járnál az utcán, akkor látnád hogy nem csak magas férfiak sétálnak csinos nőkkel az oldalukon. Nem kell ilyen szélsőségesen gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!