Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy pasit. Párszor már lefeküdtem vele. Minden szex után felfázásos tüneteim vannak. Mitől lehet?
Nem használunk gumit mert nem áll fel a farka gumiban.
Minden szex után pár napig fájdalmas felfázásos tüneteim vannak.
29
Hiába próbalod elkenni a felelősségedet, feleleőtlen vagy, aki ezért mást hibáztat.
Az élet meg a természet a nők javára is sokszor igazságtalan.
Vannak olyan nők, akiknek hólyaghurutjuk lesz szex után. Ennek az az oka, hogy a húgycsőben élnek baktériumok, amelyek dörzsölődés esetén aktivizálódhatnak. Ilyenkor a nő húgycsöve, de akár a hólyagja is begyulladhat. Vannak, akik erre érzékenyebbek. Én szerencsés vagyok, mert én negyvenesként még csak egyszer jártam úgy, hogy erősebb ingerléstől kidörzsölődtem és volt egy kis húgycsőgyulladásom. De vannak, akiknek ez rendszeres. Orvossal érdemes konzultálni, mert vannak olyan gyógymódok, amikkel ez a kellemetlenség csökkenthető. A szoros, bevágó ruházat kerülése is javasolt, mert az is kidörzsölheti.
Jobbulást!
33.: Még valami: ritkább esetben Chlamydia fertőzésnek is lehet első körben húgyúti panasz a tünete. STD vizsgálat mindkét félnek javasolt.
Sőt, az első szex előtt is ajánlott elmenni, ha nem, az új partnerrel gumit kell használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!