Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy pasit. Párszor már lefeküdtem vele. Minden szex után felfázásos tüneteim vannak. Mitől lehet?
Nem használunk gumit mert nem áll fel a farka gumiban.
Minden szex után pár napig fájdalmas felfázásos tüneteim vannak.
13
De más. Majdnem ugyanaz, mint a kapcsolat. Annak meg millió oka lehet, hogy valaki miért nem akar párkapcsolatot. Ha valaki laza kapcsolatban van, még nem biztos, hogy másokkal is kefél. Az meg főleg nem biztos, hogy ha te párkapcsolatban vagy valakivel, az hűséges is lesz. Honnan fogod tudni? Kicsit gondolkodjunk már.
14
A legtöbbnek elveszi. Én egyszer azt hallottam, hogy az élvezet 70%-át veszi el, de ez nem tudom így van-e. Te viszont lehet valami vékonyított típust használsz.
Komoly kapcsolatnak indult. De ezek után nem tudom ő mennyire hűséges. Én is gondoltam már erre hogy lehet neki van más akivel összejár még mellettem.
Vagy mielőtt összejöttünk szedett össze valamit másoktól.
Azt mondja nincs más neki
A gumis témahoz. Feláll a farka de ha felhúzza a gumit lelankad.
Nem tud dugni már olyankor.
16. Igen. Az én részemről teljesen.
De benne ezek után már kételkedem
Tuti hüvelyi gombás fertőzésed van. Nagyon sok férfinál egyébként ezek a betegségek tünetmentesen vannak, és csak a nőn jön ki a fájdalmasabb része.
Aztán az is lehet, hogy tisztában van vele, de attól még szeret beléd is üríteni..
N
Menj be egy gyógyszertárba és kérj Canesten hüvelykúpot, recept nélkül vásárolható.
18as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!