Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megismertem egy pasit. Pársz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy pasit. Párszor már lefeküdtem vele. Minden szex után felfázásos tüneteim vannak. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Nem használunk gumit mert nem áll fel a farka gumiban.

Minden szex után pár napig fájdalmas felfázásos tüneteim vannak.

dec. 8. 12:13
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
14%

13

De más. Majdnem ugyanaz, mint a kapcsolat. Annak meg millió oka lehet, hogy valaki miért nem akar párkapcsolatot. Ha valaki laza kapcsolatban van, még nem biztos, hogy másokkal is kefél. Az meg főleg nem biztos, hogy ha te párkapcsolatban vagy valakivel, az hűséges is lesz. Honnan fogod tudni? Kicsit gondolkodjunk már.

14

A legtöbbnek elveszi. Én egyszer azt hallottam, hogy az élvezet 70%-át veszi el, de ez nem tudom így van-e. Te viszont lehet valami vékonyított típust használsz.

dec. 8. 15:02
 12/35 A kérdező kommentje:

Komoly kapcsolatnak indult. De ezek után nem tudom ő mennyire hűséges. Én is gondoltam már erre hogy lehet neki van más akivel összejár még mellettem.

Vagy mielőtt összejöttünk szedett össze valamit másoktól.

Azt mondja nincs más neki

dec. 8. 15:03
 13/35 A kérdező kommentje:

A gumis témahoz. Feláll a farka de ha felhúzza a gumit lelankad.

Nem tud dugni már olyankor.

dec. 8. 15:04
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé zavaros történet. Ti most rendes monogám párkapcsolatban vagytok?
dec. 8. 15:08
 15/35 A kérdező kommentje:

16. Igen. Az én részemről teljesen.

De benne ezek után már kételkedem

dec. 8. 15:09
 16/35 anonim ***** válasza:
92%
16-os vagyok. 100 % hogy félredug. Sürgősen dobd ki. Olyan gerinctelen, hogy simán átad neked fertőzéseket, rosszabb eseten nemi betegségeket. De úgyis tagadni fogjahogy félrekefél, és ha téged kezd ez hibáztatni arrogánsan hogy mit képzelsz róla, nem bízom bennen, akkor biztosan füvel fával dug rajtad kívül is másokkal.
dec. 8. 15:24
 17/35 anonim ***** válasza:

Ez is lehet az oka:

[link]

dec. 9. 00:05
 18/35 anonim ***** válasza:

Tuti hüvelyi gombás fertőzésed van. Nagyon sok férfinál egyébként ezek a betegségek tünetmentesen vannak, és csak a nőn jön ki a fájdalmasabb része.

Aztán az is lehet, hogy tisztában van vele, de attól még szeret beléd is üríteni..

N

dec. 9. 09:49
 19/35 anonim ***** válasza:

Menj be egy gyógyszertárba és kérj Canesten hüvelykúpot, recept nélkül vásárolható.

18as voltam

dec. 9. 09:50
 20/35 anonim ***** válasza:
Mindenki jon itt a gombaval..ez nem gomba valszeg. A holyaghurutot leginkabb az e.coli bakterium okozza. Ha gumi nelkul analba is rak teged vagy mast, lehetseges hogy aztan mikor normal szex van akkor ezek a bacik feljutnak konnyeden a húgycsőbe. Ezeket egy furdes nem irtja ki, csak nala ugye nincs tünet...sajnos.. barcsak a ferfiakat is ugyanugy sujtana a holyaghurut mint a nőket..szemet egy betegseg.
dec. 9. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!