Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megismertem egy férfit pár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy férfit pár hónapja. Szex közben soha nem veszi le a pólóját. Miért?

Figyelt kérdés

Miért lehet ez? Talán ha kétszer vette le eddig mikor már nagyon zavaró volt szex közben.

Láttam már pedig meztelenül mert zuhanyoztunk együtt és öltöztünk is egymás előtt.

Van más is aki így van?

2021. nov. 15. 11:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Lógnak a csöcsei.
2021. nov. 15. 11:37
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
Van valami gáz tetkója.
2021. nov. 15. 11:42
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
Csöcse van.
2021. nov. 15. 11:43
 4/13 anonim ***** válasza:
79%

Honnan a faxból tudjuk?

Kérdezd meg tőle

2021. nov. 15. 12:12
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Valószínűleg szégyenli a testét valami miatt. De ezt tőle kell megkérdezned, egy rakás idegen netező ezt honnan tudja?
2021. nov. 15. 12:19
 6/13 nemaRendőrség ***** válasza:

Én sem mindig veszem le.

Nincs oka, nem szégyellem a testem a feleségem előtt, csak van hogy nem veszem le.

2021. nov. 15. 12:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem is férfi?! Hmm... nagyon gyanús...
2021. nov. 15. 12:36
 8/13 anonim ***** válasza:

Lol szerintem a volt szexpartneremmel jöttél össze:D

Szerintem nála a teste okozta a problémát, gondolom szégyellte, mivel husis volt és a sok korábbi fogyás miatt nem volt valami feszes a bőre. Cska azt nem értettem, hogy mit baszakodik ezen, hiszen úgyis látom milyen testalkata van, úgyis hozzáérek a bőréhez itt ott, nem vagyok fogyatékos, látom kivel dugok:D nyilván ha zavart volna vagy undorítónak találom, eleve nem is szexelünk. Szóval nem akartam beszólni neki, gobdoltam ha őt ez megnyugtatja vagy el tud lazulni, akkor mindegy nekem. Lehet ha nagyon sokáig jártunk volna össze, elkezdett volna zavarni, de addig nem jutottunk el.

2021. nov. 15. 12:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Szexeltek, együtt zuhanyoztok, öltöztök, és ezt nem tudod megkérdezni? Figyelj már Peti, miért nem veszed le sose a pólód szex közben? Kb ennyi lenne. Vagy akár le is vehetnéd róla te, nem tilos hozzá érni.
2021. nov. 15. 13:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Fázik.Gyújtsál be.
2021. nov. 15. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!