Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor szerintetek mi a helyzet?Mert nem tudom hova tenni a dolgot.Megismertem egy fiút( 21 éves, én 27 éves vagyok) már hónapokkal ez előtt, aztán azóta kb megy a huzavona köztünk,nem volt a csókon kívül még más
mert akár hányszor arra kerülne a sor hogy átjöjjön vagy együtt aludjunk mindegy hogy ő hozza fel vagy én ,nem valósul meg, és nem miattam..
és az érdekelne ez miért van?
Jó nő vagyok így is gondolom meg ez is a visszajelzés,van aki bármit megtenne csak hogy azt írjam neki jöjjön át, de ezzel a sráccal meg nem jutok egyről a kettőre.. és lehet pont ezért vonz meg ezért érdekel hogy miért nem?
több oka is lehet.
1.lehet csak húzza az agyad
2.tapasztalatlan,és fél,főleg,hogy idősebb vagy
3.még szűz
de ha pontos választ akarsz..kérdezd meg őt..itt mi csak találgatunk ;)
Ha 21 éves srác dughatna és nem teszi, akkor bizony meleg.
Kell neki alibi csaj, hogy tudja titkolni másságát családja. barátai, munkatársai/diáktársai előtt.
Kettessel kell egyetértsek.
Szűz lesz a kis keménpetsű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!