Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy pasit. Párszor már lefeküdtem vele. Minden szex után felfázásos tüneteim vannak. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Nem használunk gumit mert nem áll fel a farka gumiban.
Minden szex után pár napig fájdalmas felfázásos tüneteim vannak.
dec. 8. 12:13
21/35 anonim válasza:
20
Miért kéne, hogy sújtsa a férfiakat?
22/35 A kérdező kommentje:
20. Tuti nem gomba. Nincs más tünet és a hüvelyemből se jön semmi és fura szaga sincs. Pár nap alatt magától elszokott múlni.
Neked lesz igazad.
Köszönöm mindenkinek a választ.
dec. 9. 16:55
23/35 anonim válasza:
Akkor lehet van más is, akit kezelget, csak nem nő az illető.
24/35 anonim válasza:
21. Azert hogy egy kicsit igazsagosabb legyen az elet..
25/35 anonim válasza:
24
Attól lesz igazságosabb, hogy másoknak rosszat akarsz?
26/35 anonim válasza:
Ha mar ö okoz rosszat nekem, persze hogy szenvedjen ö is mit nem ertesz ezen. Pont ugy jartam mint a kerdező. Anal szex gumi nélkül, amit igazabol csak a kedveert tettem meg. Aztan volt normal szex is, nyilvan nem közvetlenül utana, de igy is rám tört egy olyan borzalmas holyaghurut, aminek 10 napos antibiotikum kura lett a vege. Erted ugye..? Ő akarja mindenaron szarba tenni a f*szat es ezek utan meg nekem lesz egeszsegkarosodasom. Hol itt az igazsag? Nem ugy lett volna igazsagos hogy őt kapja el vmi jo kis húgyúti fertőzés? Dehogynem. De sajnos nem igy történt..
27/35 anonim válasza:
26-os ha te csak a másik kedveért teszel meg vmit a szexben amit egyébként nem akarsz, azért kizárólag te vagy a felelős!
28/35 anonim válasza:
26
Igen te vagy a felelős, pontosabban te is ugyanilyen felelőtlen vagy.
29/35 anonim válasza:
Hagyjatok mar ezt a felelősség blablat nem innen indultunk ki. Hanem hogy az elet meg a termeszet igazsagtalan a ferfiak javara.
30/35 anonim válasza:
Ha már gumit nem használsz szexkapcsolatban, akkor érdemes elmenni közvetlen minden szex után zuhanyozni, ha esetleg nem tetted volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!