Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házasok! Ki mennyire tudja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok! Ki mennyire tudja kiküszöbölni az életéből, hogy “más” ne legyen képben egyáltalán?

Figyelt kérdés

Elgondolkodtam egy pár dolgon. Lassan 10 éve vagyunk együtt a férjemmel, hazudnék ha azt mondanám, hogy nem figyeltem fel más pasira, de sosem adtam neki túl nagy jelentőséget és próbáltam mindig másra koncentrálni, nem akartam továbbvinni a dolgot. Próbàltam velük kerülni a kontaktokat.Nem szeretnék megcsalásba bonyolódni, gyerekeim vannak és jól érzem magam a férjemmel, szeretem is őt.

Szóval nem akarom ezt kockáztatni, ezzel szerintem ő is így van.

Viszont van egy srác, éppen jelenleg nála tanulok vezetni és nem mondom azt, hogy annyira nagyon bejönne, de egyébként nem egy rossz pasi és jó társaság is lenne, alapból szimpatikusnak találom, személyiségre is, bár nyilván nem ismerem, csak ami eddig lejött róla. Neki is van családja, ezért elég óvatos vagyok, nem mutatom ki, nem is beszélek olyanokat, remélem nem is veszi észre. Azt nem tudom, hogy ő hogy viszonyul a tanítványaihoz, valszeg közömbösen, ezt tiszteletben is tartom… ez is eléggé tetszik benne.

Az a baj, hogy kerülném vele a kontaktot, de szerintem elég sok órát kell még együtt töltenem vele, mert nem vagyok egy őstehetség sajnos. Nehezebben is tudok koncentrálni, lehet pont emiatt.

Régebben elég sok pasi csapta nekem a szelet, kimutatták, hogy tetszem nekik, csinos vagyok stb, aztán nem igazán nagyképűségből, de akik eddig bejöttek és nem is volt senkijük, akkor általában volt is valami. (Még mielőtt rosszat gondolnátok, nem sok ilyen pasi volt, nekem nagyon számít a belső is, szóval nyilván kevesebb volt az, aki külső-belső egyaránt tetszett)

Most ilyenkor ezt hogy tudom kizárni?

Hogy tudok teljesen elvonatkoztatni, elfogadni, hogy most ez van és kész?

30/N

dec. 3. 11:34
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Házas vagyok. Attól, mert már külsőre tetszik mondjuk, az egy dolog. Az hogy kedvelem is mondjuk az illetőt, attól tudom hol vannak a határok, ilyen egyszerű.

Az hogy találkozol emberekkel, és van aki vonzóbb, ilyen mindig is lesz. Ugyan úgy a férfiaknál is. Nem vagyunk vakok, járunk társaságba, ez ilyen dolog.

Ettől függetlenül tudom hogy ebben soha nem lesz több. Ezen nincs mit túlgondolni.

dec. 3. 12:13
 22/38 anonim ***** válasza:
69%
Első vagyok. Itt jön az újra, h felnőttként kell viselkedni és gondolkodni. CSAK a vezetésre koncentrálsz és majd túllépsz a srácon. Ha nem megy, akkor kell váltani.
dec. 3. 12:13
 23/38 A kérdező kommentje:

Najólvan, reméltem, hogy lesznek akik hasonló tapasztalattal voltak és megosztják velem, de itt csak két lehetőség van.

Vagy dugok vagy nem. Ja és gyerek vagyok

Gyakori imádlak

dec. 3. 12:17
 24/38 anonim ***** válasza:
78%

Nem kell sem oktatót, sem házastársat cserélni. Megesik az ilyen jó kapcsolatban is, valószínűleg nem ez az utolsó eset, hogy átmenetileg nagyon vonzónak találsz valaki mást (is).

Ilyenkor hasonlóak az érzések, mint egy új kapcsolat elején - erős érzelmeket élsz át, de ez nem mélyszerelem, hanem csak fellángolás, azok alapján, amit addig láttál belőle, és amiket azokból hozzáképzel az agyad. Valójában ugyebár fogalmad sincs, hogy ténylegesen milyen az illetővel például együtt élni.

Idővel elmúlik. Valaki ilyenkor az érzések elfojtására és az illető elkerülésére biztat, de szerintem pont az ellenkezője működik jobban. Szerintem három dolog gyorsítja meg a dolgot:

Minél több időt töltesz vele, annál inkább esélyes, hogy külsőleg-belsőleg felfedezel rajta kevésbé vonzó dolgokat is. Próbálj ezekre fokuszálni.

Másrészt ugyebár az agyadat ilyen helyzetben részben az újdonság és a tilalom tartja izgalomban. Egy-egy magányos órádban engedd magadat jó alaposan kifantáziálni az illetőről, meglásd, néhány ilyen után már nem is lesz olyan érdekes.

És persze nem utolsósorban, minél inkább jól mennek a dolgok a férjeddel, annál könnyebben elmúlik ez a kis fellángoldás.

dec. 3. 12:18
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak 2. Ha neked van harmadik akkor csináld azt. De ez már le lett írva vagy 3x.
dec. 3. 12:20
 26/38 A kérdező kommentje:
24-es. Nagyon köszönöm, valami ilyesmi választ vártam❤️
dec. 3. 12:20
 27/38 anonim ***** válasza:
33%
Jézus. Saját magadtól nem tudod azokat, amiket leírt a 24-es? Anyám borogass.
dec. 3. 12:27
 28/38 anonim ***** válasza:
47%
#24-es vagyok, ezeket nagyon sokan nem tudják, főleg fiatalabb korban. Semmit nem terhel annyi illúzió és irreális elvárás, mint a szerelmet és házasságot.
dec. 3. 12:33
 29/38 anonim ***** válasza:
18%
Nem oktatót kell váltani, hanem sebességet.
dec. 3. 12:48
 30/38 StevenUp ***** válasza:

Egy bölcs öregasszony mondta jól:

"Mindegy, hogy hol jön meg az étvágy, ha a partner otthon vacsorázik"

Itt is csak ennyit kell tenni. Vele nem kezdesz ki, hanem otthon a párodat tornázod meg. Ha becsukod a szemed akkor azt képzelsz oda akit akarsz, senkit nem fog érdekelni. Te is boldog leszel, a házasságod se megy tönkre és oktatót se kell váltani.

Gondolj arra, hogy miután sikerül a forgalmi vizsga, jó eséllyel nem fogsz vele többet találkozni

dec. 3. 13:36
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!