Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házasok! Ki mennyire tudja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok! Ki mennyire tudja kiküszöbölni az életéből, hogy “más” ne legyen képben egyáltalán?

Figyelt kérdés

Elgondolkodtam egy pár dolgon. Lassan 10 éve vagyunk együtt a férjemmel, hazudnék ha azt mondanám, hogy nem figyeltem fel más pasira, de sosem adtam neki túl nagy jelentőséget és próbáltam mindig másra koncentrálni, nem akartam továbbvinni a dolgot. Próbàltam velük kerülni a kontaktokat.Nem szeretnék megcsalásba bonyolódni, gyerekeim vannak és jól érzem magam a férjemmel, szeretem is őt.

Szóval nem akarom ezt kockáztatni, ezzel szerintem ő is így van.

Viszont van egy srác, éppen jelenleg nála tanulok vezetni és nem mondom azt, hogy annyira nagyon bejönne, de egyébként nem egy rossz pasi és jó társaság is lenne, alapból szimpatikusnak találom, személyiségre is, bár nyilván nem ismerem, csak ami eddig lejött róla. Neki is van családja, ezért elég óvatos vagyok, nem mutatom ki, nem is beszélek olyanokat, remélem nem is veszi észre. Azt nem tudom, hogy ő hogy viszonyul a tanítványaihoz, valszeg közömbösen, ezt tiszteletben is tartom… ez is eléggé tetszik benne.

Az a baj, hogy kerülném vele a kontaktot, de szerintem elég sok órát kell még együtt töltenem vele, mert nem vagyok egy őstehetség sajnos. Nehezebben is tudok koncentrálni, lehet pont emiatt.

Régebben elég sok pasi csapta nekem a szelet, kimutatták, hogy tetszem nekik, csinos vagyok stb, aztán nem igazán nagyképűségből, de akik eddig bejöttek és nem is volt senkijük, akkor általában volt is valami. (Még mielőtt rosszat gondolnátok, nem sok ilyen pasi volt, nekem nagyon számít a belső is, szóval nyilván kevesebb volt az, aki külső-belső egyaránt tetszett)

Most ilyenkor ezt hogy tudom kizárni?

Hogy tudok teljesen elvonatkoztatni, elfogadni, hogy most ez van és kész?

30/N

dec. 3. 11:34
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
55%
Döntés kérdése az egész és egyelőre te gyenge vagy. Nem kicsit. Válts oktatót vagy legyél felnőtt és koncentrálj csak a dolgodra.
dec. 3. 11:39
 2/38 A kérdező kommentje:
Ezt mire alapozod?
dec. 3. 11:41
 3/38 anonim ***** válasza:
100%

Sokak fejében megfordul ez,van aki tovább is lép. Egy idő után megszokottá válnak a partnerrel a dolgok. Én jóval több ideje vagyok házás nálad,talán keresem is a lehetőséget.

Ha nem akarsz botlani,talán jobb lenne, ha oktatót váltanál. F

dec. 3. 11:41
 4/38 anonim ***** válasza:
45%
Arra alapozza, amit megadtál magadról🤷‍♂️
dec. 3. 11:46
 5/38 A kérdező kommentje:

Nem értem, hogy lehetne eldönteni, hogy valaki tetszik-e vagy sem?

Egyedül azt tudom eldönteni, hogy akarom-e továbbvinni a dolgot és leírtam, hogy nem.

Miért kellene oktatót váltanom?

Nem hiszem, hogy nála türelmesebbet és korrektebbet találnék egykönnyen

dec. 3. 11:46
 6/38 anonim ***** válasza:
58%
Megfelelő érettség kell hozzá. De ez minden másra is igaz.
dec. 3. 11:47
 7/38 A kérdező kommentje:
Te is házas vagy utolsó?
dec. 3. 11:48
 8/38 anonim ***** válasza:
62%

Akkor mi a probléma?

Nem akarod továbbvinni, nem cserélsz oktatót....

Mi a kérdés?

dec. 3. 11:50
 9/38 anonim ***** válasza:
38%
Váltani kell, és nem a sebességváltón, mert ebből qrás lesz.
dec. 3. 11:50
 10/38 A kérdező kommentje:

Akkor rengeteg felnőtt, házas ember mászkál éretlenül… rengeteg házas ismerősöm vált el, mert lelépett valakivel, valószínűleg ők sem voltak igazi felnőttek.

Én viszont nem szeretnék megcsalni és nem is akarom, de nyilván nem vagyok vak, mint ahogy gondolom más sem jár csukott szemmel

dec. 3. 11:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!