Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg velem van a baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg velem van a baj?

Figyelt kérdés
A barátom minden nap szexelne, reggel, délután, este. Napi 2x ki is veri (reggel, este is) . Ha van szex akkor orált akar, amit egy órán át is bír, úgy hogy nem megy el. Nekem 2-3 naponta elég lenne egy 20 perces, de ez mindig is így volt, most a fejemhez vágja, hogy milyen szexuális analfabéta vagyok. Minden reggel megjegyzi, ha nem volt szex. Éjszaka is felébreszt, hogy szexelni akar,ha nincs szex akkor üvöltözik, megfenyeget, hogy akkor másik nővel fog hazajön. Ezek miatt van, hogy 2-3 órát alszok éjjel, azt is megfeszített izmokkal, mert olyan stresszben vagyok, emiatt a kötelező szex miatt. Sokat kell tanulnom, vizsgára készülök, hiába mondom neki, hogy ez most fontos nekem, ő csak azt mondja, hogy nem kapja meg amit akar, lusta vagyok, de nem látja, hogy ki vagyok merülve. Azt mondja, hogy mi lesz ha már nem fog menni neki, mert xy is egyik nap még tudott szexelni, másik nap már nem állt fel neki.
dec. 3. 08:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
75%
Ösztönlény geczi. Dobd ki!
dec. 3. 11:52
 22/24 anonim ***** válasza:
60%
Nem az a fő problema h neki nagyobb az igénye, hanem az, ahogyan viselkedik. Megaláz, becsmérel, fenyeget, nincs rád tekintettel és totálisan kihasznál. Ez a fajta tapló paraszt nem változik meg. Ha jót akarsz magadnak, hagy ott és ne hagyd h utána igérgetve visszasírja magát.
dec. 3. 14:28
 23/24 anonim ***** válasza:
26%

Ez ilyen Magyar Péter szindróma...

Menekülj!!

dec. 3. 14:48
 24/24 anonim ***** válasza:

Tök más a szexuális igényetek.

Tök más a szeretetnyelvetek.

dec. 4. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!