Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg velem van a baj?
Figyelt kérdés
A barátom minden nap szexelne, reggel, délután, este. Napi 2x ki is veri (reggel, este is) . Ha van szex akkor orált akar, amit egy órán át is bír, úgy hogy nem megy el. Nekem 2-3 naponta elég lenne egy 20 perces, de ez mindig is így volt, most a fejemhez vágja, hogy milyen szexuális analfabéta vagyok. Minden reggel megjegyzi, ha nem volt szex. Éjszaka is felébreszt, hogy szexelni akar,ha nincs szex akkor üvöltözik, megfenyeget, hogy akkor másik nővel fog hazajön. Ezek miatt van, hogy 2-3 órát alszok éjjel, azt is megfeszített izmokkal, mert olyan stresszben vagyok, emiatt a kötelező szex miatt. Sokat kell tanulnom, vizsgára készülök, hiába mondom neki, hogy ez most fontos nekem, ő csak azt mondja, hogy nem kapja meg amit akar, lusta vagyok, de nem látja, hogy ki vagyok merülve. Azt mondja, hogy mi lesz ha már nem fog menni neki, mert xy is egyik nap még tudott szexelni, másik nap már nem állt fel neki.dec. 3. 08:33
1/24 anonim válasza:
Szakíts vele most azonnal, ne légy gyáva, ne félj az egyedül léttől. Ha neked ennyi az igényed a szexre, azt erőszakkal nem lehet megváltoztatni. Emellett szerintem veszélyes is rád nézve ez az ember, és nem is tisztel téged, nem tartja tiszteletben a te dolgaidat, aludni sem tudsz normálisan tőle. Hagyd ott azonnal
2/24 Fragments of Fantasy válasza:
Megfenyeget???
Miért vagy vele mégis együtt még mindig???
3/24 anonim válasza:
Tiszteld már magad annyira hogy egy ilyen undorító fenyegetés és viselkedés után azonnali hatállyal felállsz és ott hagyod.
4/24 anonim válasza:
Nem veled van a gond! Menjen el dolgozni, f.szverés és b.szás helyett! Egyből kevesebb szex lesz lé hűtés helyett!
5/24 anonim válasza:
Nem kapja meg amit akar? Akkor b.szd ki mielőtt emiatt a naplopó egoista g.ci miatt tönkre megy az életed! Nem vagy a szexrabszolgája!
6/24 StevenUp válasza:
Szerintem is dobd ki. A vizsga a fontosabb vagy az ő igényei?
7/24 anonim válasza:
Mi az hogy baxni akar, és felébreszt? Legyél már észnél kérdező! Azonnal baxd ki!
8/24 anonim válasza:
Mond hova kell menni, én levakarom rólad, megmutatom ki a r.banc a házatokba, s keress magadnak utána egy tisztességes embert, aki tiszteli az embert, a nőt, a társat benned!
10/24 anonim válasza:
ma 08:53
Akkor már ketten megyünk ma 08:51 voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!