Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális hogy a fiúk szakítanak velem amikor megmondom nem szeretnék még szexelni?
Volt már több barátom, de mindig szakítottak amint elmondtam hogy szűz szeretnék maradni még sokáig.
Lehet az hogy eleve ki akarták használni, rossz közegből alakult (leszólítás). 18 éves vagyok ha ez számít.
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a kérdező nem fog szexelni soha életében.
Természetesen ez a fiúk hibája lesz.
38 as a magad nevében beszélj az hogy te a vallásodat miként éled meg az nem jelenti azt, hogy bárki másnak is úgy kell élnie az életét. A szex egy normális dolog és az is normális, hogy egy embernek több kapcsolata legyen és ne csak házasság után csodálkozzatok rá, hogy amúgy baromira nem illetek össze az ágyban mert az a gyerekeknek is rossz amikor elválnak a szülők és a szex igen is fontos egy kapcsolatban, ellenben a vallással ami mindenkinek a saját dolga és a 21. században szerintem erről már kár beszélni mint egy kötelező tényező.
Szerencsére már van választási lehetősége az embereknek vallás ügyben hiába fáj ez sok embernek számos más közösségi programokban is részt lehet venni ami még hozzá is adhat az ember jelleméhez és nem csak a bólogatást tanulsz hanem gondolkodást is.
A kérdezőt úgy tűnik, annyira nem érdekli a kérdése.
Szerintem csak a szokásos férfigyalázást akarta hallani, de csak kis részben jött össze neki, és most elégedetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!