Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a normális, rendes fiúkat utasítják el a lányok egy nagyképű fiúért akivel rövid időn belül szakítanak?
Velem annyiszor volt ilyen. Aztán amikor csalódtak abban a fiúban akkor még is jó lettem volna én is.
Pedig elvileg a lányok tartós kapcsolatot keresnek, de ezek a fiúk általában nem alkalmasak rá.
Miért mindig a nagyképűeket veszik előre?
A nagyképű fiúknak másabb kisugárzásuk van. Nőként válaszolok, és szerintem minden nő egyetért velem, hogy azért vonzódunk néha a rosszfiúkhoz, mert szexi a magabiztosság. De azzal én is egyetértek, hogy 10 ilyen férfiből 8-al tuti megütjük a bokánkat.
Egyéni preferencia, nekem sokat számít a személyiség, és engem nem vonzanak az önbizalomhiányos férfiak (mert én nekem is vannak önértékelési problémáim). Én szeretem ha olyan férfi van mellettem, akire felnézhetek és vigyáz rám. Ritka, ha egy normális ilyen férfit találok, mert általában a bunkó nagyképű barmok tűnnek ilyeneknek első ránézésre, így emiatt már én is sokat csalódtam. Egy csalódás után meg jó az egót legyeztetni egy olyan személyjel, akit lehet nem érzünk potenciálisnak, de akkor a pillanatban elég az, hogy érezzük, hogy van olyan férfi aki értékel minket.
Szóval én pl. nem szándékosan keresem az ilyen embereket, hanem egyszerűen vonzódás kérdése. És szerintem rajtam kívűl sok nő van vele így. Míg vannak olyan barátnőim is akik szeretnek anyáskodni, nem vágynak szenvedélyre csak nyugodt kis szerelmi életre, őket meg a rosszfiúk egyáltalán nem vonzzák. Szóval ízlés kérdés, nem szabad általánosítani.
Most sok férfi le fog pontozni, pedig csak őszinte voltam.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!