Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális hogy a fiúk szakítanak velem amikor megmondom nem szeretnék még szexelni?
Figyelt kérdés
Volt már több barátom, de mindig szakítottak amint elmondtam hogy szűz szeretnék maradni még sokáig.
Lehet az hogy eleve ki akarták használni, rossz közegből alakult (leszólítás). 18 éves vagyok ha ez számít.
dec. 3. 06:35
1/44 anonim válasza:
Miért kihasználás az, ha egy alapvető gyönyört akarnak megélni, a szexet, amire minden 18 éves fiú 24 órából 25-öt gondol?
2/44 anonim válasza:
Ne foglalkozz az ilyenekkel. Mert ha ilyenért lelépnek, akkor tényleg csak dugni akartak téged. Másik meg az, hogy te ma így gondolod hogy sokáig az akarsz maradni, de ez ki tudja hogy milyen gyorsan megváltozik benne ha egy olyan srác kerül a képbe akiért meggondolod magad.
3/44 anonim válasza:
Nem, az nem kérdés hogy mennyire normális.
Ha te elvárod, hogy elfogadják azt amit te gondolsz a szexről, akkor neked is el kell fogadnod az ő döntésüket. Egyikben sincs semmi rossz, de várni akarsz ezzel, ők meg nem. Nem egyformák az emberek és kész. Ők nem rosszabbak ettől mint bárki más vagy te vagy én, ahogy te sem vagy rosszabb se tőlük, se tőlem.
4/44 anonim válasza:
Teljesen normális. Egy párkapcsolatnak része a szex, ha ez neked nem oké, nem vagy elég érett egy párkapcsolatra. Én is leléptem amikor a csaj két hónap utan sem akart szexelni, pedig nem csak arra kellett volna.
5/44 anonim válasza:
Akik ezert szakitanak, azok nem ferfiak, az ilyen fos takonyferegkent viselkedo egyenek veszelyesek a lanyokra! Bunbe akarjak oket vinni
6/44 anonim válasza:
Es te nagyon ertekes lany vagy, hogy nem adod el a tested futo kalandra! Majd hazaseletben. Igy aldasos
7/44 anonim válasza:
És 18 évesen mégis miért akarsz még "sokáig várni"?
8/44 anonim válasza:
Butaság ilyenért lelépni. Lehet kompromisszumot is kötni. Pettingel tudjátok egymást kényeztetni, úgy, hogy szűz maradj. Én ezt ajánlanám fel a fiúk helyében.
9/44 anonim válasza:
Lehet hogy a nagy ő már ott volt a barátaid között. Nem tudhatod. Új punci a popsi.
10/44 anonim válasza:
Bocs, a petting is szexuális dolog, ami ugyszinten bűn, a lány tisztaságát elveszi, ha a szűzhártya nem reped is be. Nem erted, hogy a lány igényes és igenyes fiút szeretne, aki nem használja elvezeti húsdadabként. Sok perverz gyereket jól fel lehetne pofozni... F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!