Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális hogy a fiúk szakítanak velem amikor megmondom nem szeretnék még szexelni?
Volt már több barátom, de mindig szakítottak amint elmondtam hogy szűz szeretnék maradni még sokáig.
Lehet az hogy eleve ki akarták használni, rossz közegből alakult (leszólítás). 18 éves vagyok ha ez számít.
Manapság próbálkozni kell, ha nem akarsz vénlány lenni. Nem úgy van mint régen.....
Vársz az igazira, akivel akár össze is kötnéd örökre az életed, aztán kiderül hogy mégsem ő az igazi, vagy manapság a nagy jövés menésben megtetszik más, vagy esetleg rájössz egy ponton hogy nem éltél még eleget. Ismerek egy párt akik 14 évesen örökre egymásba estek, de mire össze tudtak bútorozni addig voltak "félrelépesek", amíg nem tudták szorosabbra fűzni. Külön iskola, a lány valahol messze koleszos volt, stb. Tehát próbálkozni kell ki lehet majd az igazi. Ebben a mai világban elrohan feletted az idő, ami a legdrágább erőforrás.
Mert nem veled lenni akartak hanem szexelni. Az ilyen jobb is ha elkerül
Nekem 26 évesen végre lett egy barátom aki azt mondta annyit várunk amennyit szeretnék és nem sürgetett, megértő volt. A férjem.
Előtte ketto kapcsolatom volt, mindketto erzelmileg zsarolt a szexért. Dobtam is őket
Akkor jó egymásra találtatok, mert egyikőtök sem rajong a szexért, de ez nem mindig van így, hogy stimmel a két ember szex-étvágya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!