Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Jött már össze gyk-s...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Jött már össze gyk-s szűz csaj? Milyen volt?

Figyelt kérdés
Lett szex végül? Nyomult utána? Kapcsolat lett belőle? Szexi volt vagy dundi?

dec. 1. 00:29
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
16%
29. Az hogy nem érted meg a lényeget, nem az én képességeimet bizonyítja. Teljesen mindegy, hogy csodálkozol, utálkozol, fikázod, a lényeg hogy ilyen sunyi módon akarsz megismerni valakit, aztán így reagálsz rá, mikor sikeresen átverted. Ez nem csak őt, hanem téged is minősít.
dec. 4. 12:57
 32/35 A kérdező kommentje:

Na jó, szerencsére az okosabbik lezárta a vitát. De legközelebb ezt matcheljétek le privátban, köszi.

Annyit azért hozzá szólnék, hogy bár tényleg elég durván fogalmazott azzal hogy számára nem ember aki szereti az anált de azért elég nevetséges volt 27-eske hisztije. "És még csak azt sem tudod, én például hogyan állok ehhez a témához hozzá."

Kicsijány! Téged csak az alapján ítélt meg, hogy mivel véded az anál szeretőket, nyilván te is az vagy. Nincs is ezzel semmi baj, sok látens homokos imádja, lesz partnered bőven. Én nem védem a homofóbokat mert nem vagyok homofób. Ennyi. :D

De azért az, hogy te kvázi lenépírtózod, egy mondatért az téged is minősít. Szóval nevetséges, hogy sírsz azért mert láthatatlanban ítélt meg téged, de az nem zavar, hogy te őt láthatatlanban ítéled meg? Ahogy írták itt már többen.. Soknak csak a neten (főleg anonim oldalon) nagy a szája, nyilvánosan kuka. Szóval lehet itt ő minihitler, nem biztos hogy offline is "képtelen emberi interakciókra".

dec. 4. 18:14
 33/35 anonim ***** válasza:
0%

"Kicsijány! Téged csak az alapján ítélt meg, hogy mivel véded az anál szeretőket, nyilván te is az vagy."

Látom, ugyanez vonatkozik rád is, mint rá. Honnan tudod, például, hogy nő vagyok, vagy férfi?

"Szóval nevetséges, hogy sírsz azért mert láthatatlanban ítélt meg téged, de az nem zavar, hogy te őt láthatatlanban ítéled meg?"

Inkább az, hogy nem fogod fel a kettő közötti különbséget.

Ha például én azt írom, hogy a cigány az számomra nem ember, akkor joggal rasszistának nevezel.

De aki azt írja, hogy aki mondjuk vegetáriánus, az agyhalott, undorító, elmebeteg, ott nem ugyanaz a motiváció, sem pedig a megjelölés. Talán érzed, hogy a kettő párhuzamba vonása fals.

dec. 4. 18:29
 34/35 anonim ***** válasza:
84%
#33 Persze, mert te egy Szent vagy. Azért osztod itt az észt gyk-n, ahelyett, hogy a pároddal és a gyerekeiddel lennél (mert ilyen tökéletes embernek mint te vagy, biztos van mindene). 🤷🏻‍♀️
dec. 4. 18:48
 35/35 anonim ***** válasza:
16%
Na, ezt eltaláltad, valóban van mindkettő. Bár most épp nem velük töltöm az időmet, mert ügyeletben vagyok.
dec. 4. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!