Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Jött már össze gyk-s szűz csaj? Milyen volt?
Én értem, hogy ezzel akarta kiugrasztani a nyulat a bokorból, nem is ezzel van a baj, de aki így beszél emberekről, ott súlyosabb személyiségi problémák is vannak a felszín alatt.
"akikről én beszélek, azok nem emberek. Azok megérdemlik."
Igen, igazolod, amit mondtam... Az összes fajelméletet ez alapján állították fel, így hurcolták gulágra emberek kijelölt csoportjait a kommunisták, ezt mondják a homofóbok, így beszéltek a romagyilkosságok elkövetői.
Aki dehumanizál, ott alapvető személyiségzavar van jelen, és egyéb amorális dolgokra is képes.
"Inkább legyek alpári, de őszinte mint egy hozzád hasonló hazug, kétszínű anál szerető senki. ;)"
...És még csak azt sem tudod, én például hogyan állok ehhez a témához hozzá. Az sem kell, hogy valaki preferálja, akkor is azonnal kiütközik, hogy alkalmatlan vagy bármilyen szociális kapcsolatra.
26. Nem az én szövegértésemmel van gond, hanem a te beteges cselszövéseiddel, nem véletlenül találtatok egymásra azzal a csávóval.
Normális ismerkedésre, kommunikációra képtelen vagy, hogy kiismerd, ezért írsz ki ilyet, hogy rakjon seggbe, hátha besétál a csapdába, holott egy átlagos képességekkel rendelkező ember megtudja ezt másképp oldani.
#28 nagy bajok vannak a fejedben. "kiírja, utána meg csodálkozik, hogy ilyen ajánlatokat kap" erre mondtam hogy szövegértési problémáid vannak ugyanis sehol nem írtam, hogy csodálkozom. Sőt!
Emberekkel képes vagyok kommunikációra. És ezt értsd úgy ahogy. Éppen ezért is fejeztem be veled itt a "társalgást". Ugyanis te se csinálsz mást csak támadsz.
Megmosolyogtató a korokodilkönny, hogy téged itt bárki is úgymond támad, ilyen alpári módon beszélsz, és leplezetlenül dehumanizálsz. Aki embereket megfoszt emberi mivoltuktól, az az első lépés gokoszabb tettek felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!