Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Jött már össze gyk-s...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Jött már össze gyk-s szűz csaj? Milyen volt?

Figyelt kérdés
Lett szex végül? Nyomult utána? Kapcsolat lett belőle? Szexi volt vagy dundi?

dec. 1. 00:29
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
0%
Ez az aktuális témától független; aki így, ilyen obszcén módon beszél az embertársairól, azzal nekem nincs közös beszélni valóm. Biztos vagyok benne, hogy ez a kocsmai stílus másoknál is felvillantja a piros lámpát.
dec. 4. 09:06
 22/35 anonim ***** válasza:
16%
15. Azzal van gond, hogy kiírja, utána meg csodálkozik, hogy ilyen ajánlatokat kap.
dec. 4. 09:16
 23/35 anonim ***** válasza:
82%
Még nem jött össze, de szeretném!
dec. 4. 09:24
 24/35 anonim ***** válasza:
0%

Én értem, hogy ezzel akarta kiugrasztani a nyulat a bokorból, nem is ezzel van a baj, de aki így beszél emberekről, ott súlyosabb személyiségi problémák is vannak a felszín alatt.

dec. 4. 09:24
 25/35 anonim ***** válasza:
84%
#21 akikről én beszélek, azok nem emberek. Azok megérdemlik. Fáj az igazság, az nem az én hibám. Nézz inkább magadban. A burkoltan, magas lóról beszélés semmivel sem jobb, mint egy káromkodás. Sőt, sokkal undorítóbb, ugyanis egy aljas kétszínű dolog. Mást gondolsz, mint amit mondasz. Ez hazugság. Inkább legyek alpári, de őszinte mint egy hozzád hasonló hazug, kétszínű anál szerető senki. ;)
dec. 4. 09:29
 26/35 anonim ***** válasza:
69%
#22 a szövegértés nem az erősséged. Fuss neki újra a válaszoknak. Azért írtam ki, hogy lássam, az az ember aki elvileg "tiszta szándékkal írt nekem" mekkorát hazudott. És úgy látom nagyot.
dec. 4. 09:31
 27/35 anonim ***** válasza:
0%

"akikről én beszélek, azok nem emberek. Azok megérdemlik."

Igen, igazolod, amit mondtam... Az összes fajelméletet ez alapján állították fel, így hurcolták gulágra emberek kijelölt csoportjait a kommunisták, ezt mondják a homofóbok, így beszéltek a romagyilkosságok elkövetői.

Aki dehumanizál, ott alapvető személyiségzavar van jelen, és egyéb amorális dolgokra is képes.

"Inkább legyek alpári, de őszinte mint egy hozzád hasonló hazug, kétszínű anál szerető senki. ;)"

...És még csak azt sem tudod, én például hogyan állok ehhez a témához hozzá. Az sem kell, hogy valaki preferálja, akkor is azonnal kiütközik, hogy alkalmatlan vagy bármilyen szociális kapcsolatra.

dec. 4. 09:43
 28/35 anonim ***** válasza:
25%

26. Nem az én szövegértésemmel van gond, hanem a te beteges cselszövéseiddel, nem véletlenül találtatok egymásra azzal a csávóval.

Normális ismerkedésre, kommunikációra képtelen vagy, hogy kiismerd, ezért írsz ki ilyet, hogy rakjon seggbe, hátha besétál a csapdába, holott egy átlagos képességekkel rendelkező ember megtudja ezt másképp oldani.

dec. 4. 09:43
 29/35 anonim ***** válasza:
80%

#28 nagy bajok vannak a fejedben. "kiírja, utána meg csodálkozik, hogy ilyen ajánlatokat kap" erre mondtam hogy szövegértési problémáid vannak ugyanis sehol nem írtam, hogy csodálkozom. Sőt!

Emberekkel képes vagyok kommunikációra. És ezt értsd úgy ahogy. Éppen ezért is fejeztem be veled itt a "társalgást". Ugyanis te se csinálsz mást csak támadsz.

dec. 4. 12:07
 30/35 anonim ***** válasza:
0%

Megmosolyogtató a korokodilkönny, hogy téged itt bárki is úgymond támad, ilyen alpári módon beszélsz, és leplezetlenül dehumanizálsz. Aki embereket megfoszt emberi mivoltuktól, az az első lépés gokoszabb tettek felé.

dec. 4. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!