Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Jött már össze gyk-s...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Jött már össze gyk-s szűz csaj? Milyen volt?

Figyelt kérdés
Lett szex végül? Nyomult utána? Kapcsolat lett belőle? Szexi volt vagy dundi?

dec. 1. 00:29
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
18%
Nem punciban volt szűz hanem popsiban. Én vettem el neki a popsi szüzességét. Dugtunk fél évig aztán vége lett. Fél éven keresztül csak 2x volt punciba szex többi alkalom mind popsiba. Kb 50x szexelünk.
dec. 1. 11:44
 12/35 anonim ***** válasza:
21%
Igen. Most ő a feleségem. Nem dundi, vonzó.
dec. 1. 11:57
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

#10 Azért ezt a "nem gondolja komolyan, csak a neten bátrak" dolgot kifejtenéd? Az, hogy beleírta egy kommentben, hogy szűz, az még nem felhívás keringőre. Csak azért mert nem ugrik rá az első/második/tizedik mocsokra aki ráír, hogy "na majd én megd-glak" az nem azt jelenti "nem bátor". Én se tenném. Elég undorító amit sokan itt csinálnak. Volt már olyan, hogy három kommentet is írtam valahova. Egyikbe bele írtam, hogy szűz vagyok. A másikba azt írtam, hogy de popsiba jöhet, a harmadikba meg azt, bevállalós vagyok... Ugyanaz a disznó írt mind a három kommentemhez. Copypaste volt az egész levél "nem szoktam mindenkinek írni, de most erőt veszek magamon, kivételt teszek..

stb " és akkor volt benne 1-2 mondat ami más volt... Na az ilyen rohadékok miatt (se) jön össze többségnek innen normális lány, mert azok átlátnak a szitán.

dec. 3. 23:29
 14/35 anonim ***** válasza:
16%

13. Azt jelenti a neten bátrak, hogy vad fantáziával igencsak kelletik magukat, nem egyetlen kommentről beszélek.

Min csodálkozol, ha ilyeneket írsz ki, popsiba... Ez lenne a normális lány?

Ha azt írnád ki, szerény, kedves lány vagy, gondolom nem kapnál seggberakós ajánlatokat.

dec. 4. 00:18
 15/35 anonim ***** válasza:
15%

Aki szereti popsiba, az "nem normális lány"...?

dec. 4. 05:51
 16/35 anonim ***** válasza:
69%

#14: Ellenőrzés céljából. Szerintem Undorító popsiba és igen #15, aki abba szereti az agyilag beteg, amelyik pasi azt akarja pedig ..... :D

És ez a tényen akkor sem változtat.... Hazudozás megy itt....

dec. 4. 07:07
 17/35 anonim ***** válasza:
69%
#14 nem érted ugye? Nekem olyan pasi ne legyen a "szűzoltóm", aki ugrik egy ingyenes análra vagy egy vad erőszakra. Ezért voltak az "ellenőrző kommentek". Mivel az a srác akivel beszéltem ezekre is ugrott egyből törölve lett a találkozó. Tudom, hogy személyesen is megy a hazudozás, nem élek tündérmesében... Nyilván ezért járok ott ahol... De még jó hogy időben kiderült, hogy egy beteg állattal levelezek...
dec. 4. 07:18
 18/35 anonim ***** válasza:
36%
#17! Nem volt szerencséd! Sajnos ez is benne van a társkeresés rizikójában.
dec. 4. 07:58
 19/35 anonim ***** válasza:
0%

"Beteg állat", "undorító", "agyilag beteg"...

Már értem, miért vagy szűz. Aki így beszél az emberekről, azzal egy teát sem szívesen innék meg.

dec. 4. 08:39
 20/35 anonim válasza:
70%
#19 valakinek fáj az igazság 🤣
dec. 4. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!