Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Jött már össze gyk-s szűz csaj? Milyen volt?
#10 Azért ezt a "nem gondolja komolyan, csak a neten bátrak" dolgot kifejtenéd? Az, hogy beleírta egy kommentben, hogy szűz, az még nem felhívás keringőre. Csak azért mert nem ugrik rá az első/második/tizedik mocsokra aki ráír, hogy "na majd én megd-glak" az nem azt jelenti "nem bátor". Én se tenném. Elég undorító amit sokan itt csinálnak. Volt már olyan, hogy három kommentet is írtam valahova. Egyikbe bele írtam, hogy szűz vagyok. A másikba azt írtam, hogy de popsiba jöhet, a harmadikba meg azt, bevállalós vagyok... Ugyanaz a disznó írt mind a három kommentemhez. Copypaste volt az egész levél "nem szoktam mindenkinek írni, de most erőt veszek magamon, kivételt teszek..
stb " és akkor volt benne 1-2 mondat ami más volt... Na az ilyen rohadékok miatt (se) jön össze többségnek innen normális lány, mert azok átlátnak a szitán.
13. Azt jelenti a neten bátrak, hogy vad fantáziával igencsak kelletik magukat, nem egyetlen kommentről beszélek.
Min csodálkozol, ha ilyeneket írsz ki, popsiba... Ez lenne a normális lány?
Ha azt írnád ki, szerény, kedves lány vagy, gondolom nem kapnál seggberakós ajánlatokat.
Aki szereti popsiba, az "nem normális lány"...?
#14: Ellenőrzés céljából. Szerintem Undorító popsiba és igen #15, aki abba szereti az agyilag beteg, amelyik pasi azt akarja pedig ..... :D
És ez a tényen akkor sem változtat.... Hazudozás megy itt....
"Beteg állat", "undorító", "agyilag beteg"...
Már értem, miért vagy szűz. Aki így beszél az emberekről, azzal egy teát sem szívesen innék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!