Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, ti mit csináltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti mit csináltatok szűz lánnyal, mikor láttátok hogy fáj neki?

Figyelt kérdés

A jelenlegi barátnőm még szűz. Már “petting” sok volt, ujjaztam is, de eleinte két ujjal kellemetlen/fájdalmas volt neki, így nyilván az első aktus is valamennyire fájni fog neki sajnos, plusz érzésre egyébként is szűk.

Azért kérdezem, mert az előző barátnőm viszonylag tág volt, és csókolózás, simogatás után már simán mehetett az első kör, majd általában utána volt orál, meg minden ilyesmi.:)

Szóval bármilyen praktikát nagyon szívesen fogadok, hogy hogyan lehet a legjobb. Gondolom missziben, ezt ajánlják mindenhol. Nagyon köszi előre is.:) 22F

jún. 10. 12:41
 1/4 anonim ***** válasza:
30%
síkosító, fájdalomcsillapító, alkohol
jún. 10. 13:00
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Lanykent irok. Borzalmas volt az elso. Amit tudok tanacsolni es nekemis jobba tette volna az az ,hogy baromira nedvesitsd be. Ha kell , nyald elotte 10 percig. A lenyeg hogy mikor bedugod lassan csinald ne egybol. Kellemetlen lesz igy is valamennyire de utana elmulik.
jún. 10. 13:13
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Egy szűz lány volt eddig és őt sajnáltam mert nekem átlagnál nagyobb a méretem, rendesen betörtem szegényt. De igen türelem és síkosító kell. Semmit se kell kapkodni. Na ezt leírtam és felidéztem , nekem is nehéz volt mert rossz volt a fájdalmait hallani, de ő akarta folytatni.
jún. 10. 13:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

De miért nem fokozatosan készíted fel? Először kívül simogatás, egy ujj, utána talán kettő.

Nálam mai napig ez van, pedig 7 éve nem vagyok szűz. Ezt figyelembe kell venni, különben okozok neki egy belső hámsérülést, az nagyon fog neki fájni..

jún. 10. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!