Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ennyire bizalmatlan a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire bizalmatlan a legtöbb lány? Mi történt veletek lányok?

Figyelt kérdés

Olvasom, hogy sok lány van, aki most is önkielégít, kívánja a szexet, jó pasikról álmodozik, közben mikor rájuk ír itt mondjuk egy pasi, aki lehet jó is lenne számukra, azonnal lepattintják, vissza se írnak és arrongáns stílusban válaszolnak.

Nem értem, hogy miért nem lehet közvetlenebb egy nő sem??

Régen olyan jól lehetett ismerkedni chaten, üzenetben, nekem volt 4 barátnőm is chatről és 2 alkalmi szex a 2010-es évek első felében, viszont manapság mintha kifordultak volna magukból az emberek, de főleg a nők. Mindenki azt hiszik, hogy pszichopata, emberrabló, veszélyes, biztos meg akar fojtani, erőszakolni majd. Egy találkozóra se lehet elhívni így, hogy küldtünk régen egymásnak képet, taliztunk és ha stimmelt minden, utána valami lett.

Mi okozta ezt a változást? Mi történt a nőkkel?

nov. 28. 21:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező részletezi hogy korábban milyen sikerei voltak, randik, kapcsolatok, alkalmi szexek, mindezt innen. Nem a kérdező lett azóta idióta vagy selejt vagy közveszélyes pszichopata, hanem pl bejött egy metoo trend. Amit egyesek már mindenre használnak, csak arra nem amire kellene. Meg az összes férfi összemosása a problémás egyedekkel, na az is nagy divat lett. Meg lett azóta egy tinder, ami szintén szétcseszte a párkapcsolati piacot. Meg a simpek hada szintén.
nov. 29. 00:26
 12/17 anonim ***** válasza:
56%

2 alkalmiból és 4 barátnőből egyet se tudtál megtartani? kérdező

gondolom sok nő járt így és tanultak belőle, nem foglalkoznak már chat es és üzenetes ismerkedésekkel

nov. 29. 06:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Pont azért, mert a bizalmatlanság nem alaptalan.
nov. 29. 08:30
 14/17 anonim ***** válasza:

Mert ez van:

-szia, hogy vagy, gyönyörú vagy stb...

-szia, köszönöm. Mit csinálsz?

-pont kezembe van a farkam és arra gondolok, hogy ki kellene verni, de mégis jobb lenne egy forrú lyukba betenni... segítennél benne?

-....

Valakinek be is jön... de jelentéktelen százalékban.

Ezért ismerekdeke csak személyesen.

nov. 29. 09:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Lány barátaim mondják, hogy 10/9 hülye jelöli őket. Farokképeket küldözgetnek, meg pár mondat után szex-re terelik a beszélgetést, illetve rengeteg perverz dolgot irkálnak. Sajnos sokan az 1 normálissal is nagyon bizalmatlanok, sokszor esélyt sem kapnak a hülyék miatt.
nov. 29. 10:03
 16/17 anonim ***** válasza:
69%
Mert az, hogy szia… nem kezdeményezés. Pláne ha a 3. üzenetváltás már a testalkatra, mellméretre és mikor dugták utoljára kérdéskört tartalmazza.
nov. 29. 11:12
 17/17 anonim ***** válasza:
30%
Pontosan ugyanezt tapasztalom én is. Egyszerűen bizalmatlanok és sokszor önteltek a nők. Nem tudom, miért, szerintem nem egy ok van. Hozzáteszem, ez más országokban nem ennyire rossz, angolszász országokban sokkal könnyebb ismerkedni, mindenki lazább.
nov. 29. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!