Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan csajsziról aki 20 évesen egy kapcsolat után is szűz, mert elvileg nem bízott a pasiban?
Szóval fogalmad sincs mi történt de már elítélted, hogy biztos prűd. :D
Ez az fiam.
Ha valóban komoly szándék vezérel , akkor hajts rá nyugodtan !
Ellenkező esetben , keressél mást és ne rontsad el annak a lánynak a kedvét s életét !
tiniként sokan nem szexelnek egy kapcsolatban. vagy talán a paliról gyorsan kiderült hogy egy görény.
lehet veled akar, lehet nem.
szvsz te jóval több lépéssel előrébb jársz, majd ha összejössz vele, beszéljetek erről.
Nekem is több olyan kapcsolatom volt ,ahol nem feküdtem le a fiúkkal .Van amelyikben nem bíztam ,van amelyikukrol tudtam hogy csak ezt akarják és volt aki szimplán nem volt elég vonzó a számomra .Illetve eleinte nem tartottam magam késznek rá:)
Persze ha megtalálja a megfelelő partnert a lány akkor megteszi ,ennyi .Ha csak azért hajtanal rá hogy legyen szex akkor felejtsd el .Ha viszont tényleg ő érdekel és nem kizaragosan csak a teste ,akkor nyugodtan probalkozz be nála .És hidd el szerintem nem lesz megvonva toled a szex:)
Az exével meg ne foglalkozz ,az egy másik kapcsolat VOLT.Illetve ameddig nem tudod a teljes sztorit,ne itelkezz előre.
L
10
Ha nem bíztál bennük, nem volt vonzó számodra, miért mentél bele kapcsolatba? Ez csak szerintem logikátlan?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!