Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok!vannak itt olyanok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok!vannak itt olyanok akik komolyabb kapcsolatba már nem mernek belevágni?egyszerűen félnek,bizalmatlanok ezert csak marad az alkalmi ?

Figyelt kérdés
Ezt nem úgy értem,hogy minden héten mással.Most van egy férfi,akivel nagyon jól megvagyunk,jó a szex,kedvelem,beszélgetünk,stb,de nem szeretném őt túlzottan közel engedni.Félek attól hogy megszeretem így sokszor el löktem már magamtól hogy hagyjuk egymást de ő valamiért nem igazán engedte.Elvileg megszeretett bár ezt kötve hiszem,nem tudom.Lehet én is megkedveltem már kicsit,de nem akarok elköteleződni ,meg nem is az az ember akivel el lehetne, így hogy konkrétan napról napra el.A szex Jó,meg van nagyon a kémia és jókat tudunk beszélgetni de ennél több nem hiszem hogy kéne.Nekem ez így jó,mert ha nem vagyok vele csak rosszabb.Mit gondoltok?
ma 09:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok pasiként.

Egy darabig tuti nem kell komoly.

Szexkapcsolatnak indult de szerelem rendes együttjárás lett a vége.

Közös képek a facebookra családnál programok minden.

Majd minden jel nélkül szakítás.

Több mint egy év volt kiheverni. 😒

ma 09:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát ezt mondom én is..nem sok értelme van 💁😅 plusz az én családom lehet be se fogadná a származása miatt..nehéz.
ma 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!