Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beme menjek ebbe az alkalmi kapcsolatba ? (Kissé bővebben lentebb)
Van egy nő aki tetszik nekem nagyjából 7-8 éve.
Ez a nő idén töltötte a 37-8. évét.
Igazából elég régóta ismerem is őt, borzasztóan perverz nő!Imád.szexelni.
A lényeg az, hogy most kb 5honapja szakitott a párjával véglegesen.
Szóval benne lenne velem alkalmiba és az érdekelne, hogy egy erősen tapasztalt tőllem legalább 10 évvel idősebb nőt még is hogyan elégíthetnék ki rendesen alaposan kicsi és.viszonylag rövid szerszámal ??
Tehat röviden érthetöen.
A nő régóta tetszik nekem. De ő nem ismeri a méretem viszont benne lenne az alkalmiba velem.
Én viszont nem akarok szégyenben alul maradni!
Ő tapasztalt én nem annyira (hozzá képest)hogy teljesen ki elégsitsem őt szerintem.
Viszont nem akarok segitséget se kérni tőlle mivel épp hogy megakarom nyerni a tetszését.
Méretem
15cm hosszú
Kb 4.5cm széles
A nő rendszeresen csalta a párját tőllem más kaliberű férfiakra. Ezt a kaliber szót úgy értem, hogy azokat fixen nem 14-5 cm mel áldotta meg a sors!
Viszont mivel nagyon régóta ismerem ezt a nőt ezért halottam is sőt hébe hóba még videót is láttam róla.
Ott azon a videon ránésre nem 15cm volt mégis mintha kevésnek tűnt volna.
Őszintén ezért félek tőlle mivel elég nagyot ment a nő régen is.
"Tehat röviden érthetöen" - hát ez se nem rövid, se nem érthető. Máskor mielőtt az enterre ütsz, olvasd el még egyszer az irományodat, mert ezt fájt elolvasni.
#2: igekötők 3. szabálya szerint: "ki tudnád elégíteni", külön írva. Általános iskola, alsó tagozat. Szívesen.
4-es
Ide jöttél trollkodni. Igaz ? 🙂
Viszont fiatal vagy, remélhetőleg energikus és lelkes! A méreted is az átlag, szóval nem lehet azt mondani rá, hogy kicsi lenne! Ha szabad a pálya akkor használd ki, hidd el később bánni fogod ha kihagyod!
Ezt a teljesítménykényszert meg hagyd el, próbálj figyelmes lenni Vele és élvezd!! Ha nem passzoltok szexuálisan több alkalom után sem és Ő veled csak ennyit akarna, akkor egy idő után sehogy nem fogod "megnyerni a tetszését". Szóval kvázi felesleges amiért aggódsz, de emiatt meg sem próbálni...
Csapasd haver,!
A méreted tök rendben van.
Ki ne hagyd!
Nem fogod,de csak azért mert fejben egy nyomi vagy!
Ilyen mérettel mit aggódsz ? A hossz minimum átlagos, a vastagság meg átlag feletti is! Ez meg mi hogy a többi pasinal fixen nagyobb volt ? A te méretedtől szerintem átlagban több pasinak kisebb vagy akkora mint nagyobb.
De hagyd, mert ilyen nyomi lúzer mentalítással felse fog állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!