Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alkalmi kapcsolatban mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmi kapcsolatban mi a konkrét jele annak ha a nő már nem kívánja a férfit? (kissé bővebben lentebb)

Figyelt kérdés

Röviden! Van egy nő akit nagyon régről ismerek.

Ezért idegenek nem vagyunk egymásnak tehát annyi, hogy az alkalmi kapcsolat működik köztünk kb 2éve.

A nőről nagyjából annyit, hogy nem szeretne alkalmi viszonyon kívül semmit senkitől!

Viszont jó az ágyban, tapasztalt és amennyire szereti a szexet (mivel elég nagy ribi!) legalább annyira tág.De részemröl valamit valamiért. :)

Szóval a lényeg, hogy nagyjából 2-3hónapja, hogy folyton leráz ha rá írok vagy felhívom öt, hogy rá ér e esetleg van e kedve egy talira.

Azt érzem mintha egy kullancs lennék a nőn. Één alázkodom meg folyton már szinte könyörögve a nőnek aki annyival letudja az egészet, hogy fáradt vagyok vagy "álmos" és vége az egésznek. Nem kíván érzem rajta. Mondjuk ő szerinte nem is volt más pasival legalább 2hónapja.

Szóval ezen szeretnék változtatni.

Kérdés hogyan érjem el 2-3hónap szünet után, hogy akarjon tőlem valamit?

Vagy hogy egyáltalán kívánjon engem a nő és akarja velem a sz"xet?

Tehát, hogy egyáltalán bele menjen a taliba?

szept. 18. 11:11
A kérdező szavazást indított:
Nem akar tőled semmit enged el az ilyen nőt keres mást (nem fog megjönni a kedve)
Adj neki időt mivel kapcsolat az úgy sem lesz köztetek (majd meg jön a kedve)
6 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:

Először is: az hogy mekkora ribi, nem függ össze azzal hogy mennyire tág. Én is jó nagy ribi voltam a férjem előtt, mégis szűk vagyok. Ez testi adottság, nem a sok f.sztól fog kitágulni. Ennyi erővel az összes nő aki már szült hüvelyi úton, mindegyikben harangozni lehet, nem? Hát nem.

Másodszor: Ha ez csak szexkapcsolat akkor miért erölteted szerencsétlent magadra? Keress valaki mást. Nem a párod, nincs jogod magadhoz láncolni őt. Megunt, megunt. Ennyi. Nem kell ezt túlragozni. Pont azért nem párkapcsolatot akart, mert gondolom hamar megunja a partnereit. 2 év ráadásul azért nem kis idő, örülj neki hogy ennyi ideig dughattad és hagyd békén végre szerencsétlent. Ha úgy érzed magad mint egy kullancs akkor hidd el, ő is úgy érzi. Szerinted férfiként tud tekinteni egy kullancsra? Minél jobban tapadsz rá, annál többször fogja mondani hogy fáradt, nincs kedve.

szept. 18. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Nyilván sehogy. Ha akaszkodsz, akkor még annyira se fogja akarni. Ez van, rádunt 2 év után. Esetleg gyúrd ki magad, attól vonzóbb leszel.
szept. 18. 11:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Esetleg ha megbeszélnéd vele, hogy mi van ?

A legegyszerűbb és célra vezető módszer.

(a szavazásod végeredményétől függetlenül, akármi lehet)

szept. 18. 11:24
 4/7 A kérdező kommentje:

3-as. Szerinted nem próbáltam 3hónap alatt ?

Az az igazság, hogy ez a nő egy bizony erősen "toxikus" személyiség.

Nagyjából ellenem fordít mindent is és úgy hozza ki azonnal a végére magát a helyzetet, hogy én vagyok a hibás bármiről is legyen szó. És persze még én érezem magam kellemetlenül mint férfi. De ha neki jut eszébe ugyan ez amin most én pörgők akkor azonnal ugorjak mint egy bohóc, ez miatt érzem azt legjobban, hogy "kullancs" féle helyzetbe rakott a nő mert ha nincs épp más akkor jó vagyok én is "talán". Szóval részemről egyrészt mivel nem kompromisszum képes abszolút, másrészt pedig képtelen leírni, hogy rám unt vagy nem kelek már ezért elengedni sem bírom ezt csak igy.

De mivel csak alkalmi a kapcsolat igy valószínű, hogy tényleg el kellene engedjem és magamra adni mint ahogy a 2-es is írta. Testileg meg ezek után úgy érzem szellemileg is.

szept. 18. 11:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Én még szexkapcsolatot se tartanék fenn toxikus egyénnel. Ennyire tartod magad?
szept. 18. 11:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolat vagy építi a lelked vagy rombolja.

(nem kizárólag egy sex kapcsolatra gondolok csak)

Ha rombolja - abba kell hagyni.

"És persze még én érezem magam kellemetlenül mint férfi."

(Bocsáss meg de ez a megjegyzés a nők szövege szerint:

"férfi sovinizmus"-sos)

szept. 18. 12:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha akart volna tőled valamit már keresett volna.

De minél tovább csesztetted annál jobban elmenekül.

szept. 18. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!